• Ash Williams (35)
  Geen goede app 2 reacties

  Badoo doet zich voor als een gezellige frisse app, maar in werkelijkheid is het gewoon een bloedzuigende (lees geld) app. Je kan gratis op de app maar beetje bij beetje word je beperkt in je kunnen op de app,todat je credits koopt en dan ligt alles ineens open. Lekker chatten met leuke meiden (als ze al echt zijn heet dat) maar dan raken je credits stilaan weer op en..ja hoor de respons van de ladies dus ook.. wat misschien nog t smerigste is, is dat als je credits onder de 200 gaan, badoo er ff doodleuk 550 bij pompt zonder dat jij daar erg in hebt,maar wel dokken natuurlijk..Is ergens een vage verstopte instelling waar je t uit kan zetten maar niet van harte..kortom profiteren van de miserie van mensen...Misschien tijd dat er eens actie tegen ondernomen wordt..

  Bezoek Badoo

  Ash Williams (35) 31 december 2018
  • (44)

   Dat kun je verwachten van een website die zegt dat die gratis is. Ik ben daar nooit een fan van, want het lijkt altijd mooier dan het in werkelijkheid is en dat zie je nu ook maar weer.
   De enige reden dat ze in eerste instantie gratis zijn is omdat ze zo mooi leden kunnen werven en vervolgens smeren ze deze leden toch een pakket aan waar je voor moet betalen en lopen ze weer lekker binnen met de cash.
   Het is eigenlijk gewoon heel simpel economisch denken en in zo'n geval zou ik dan denk ik ook voor een gratis begin kiezen, want als je naar de leden kijkt dan zie je wel dat het werkt.
   Zo veel mensen trappen daar altijd in, ik begin er niet aan.

   Luuk (44) 31 december 2018
  • (34)

   Je hebt hier de keus of je wilt betalen of niet en dat is al heel wat meer keus dan bij de meeste website daar ben je gewoon verplicht om te betalen. Je kunt hier misschien niet alles op de website doen als je niet betaalt maar je kunt bepaalde dingen wel gewoon doen. En dat is zoals ik al zei, meer dan je op sommige andere dating sites kunt.

   Rick (34) 12 januari 2019


Meer informatie en reviews over Badoo