• Glenn (35)
  Heel vreemd allemaal 1 reactie

  2 weken lid geweest.. in het begin leek het allemaal zeer interessant, kreeg berichtjes van verschillende dames... wat ik wel een beetje vreemd vond was de interesse van dames meer dan 100km afstand... met enkele dames redelijk contact. Maar de meerderheid reageerde niet direct op mijn vragen enz.. in plaats van een natuurlijke wedervraag te stellen. Nadat ik de klantenservice een mail had gestuurd over mijn twijfels over de profielen, en dat ik het idee kreeg dat mij werd opgedrongen de desbetreffende pakketten aan te schaffen werd zonder pardon en zonder overleg mijn premium abonnement stopgezet.
  Hoop in ieder geval mijn geld terug te krijgen. Maar wat mij betreft is Badoo een bijzonder vreemde site en niet echt betrouwbaar.

  Heeft iemand eenzelfde ervaring?

  Bezoek Badoo

  Glenn (35) 4 november 2018
  • (43)

   Ik vind het altijd heel irritant als mensen alleen maar voor niets de wereld willen kopen. |Wanneer je dan een keer moet betalen deugt het in de ogen van die mensen altijd ineens niet meer en doen ze er alles aan om hun geld terug te krijgen. Als je geen geld wilt betalen moet je ook niet een relatie aan gaan, want geloof me, vrouwen kosten je ook handen vol geld. En dat moet je er ook maar voor over hebben als je het mij vraagt.

   Mark (43) 15 december 2018


Meer informatie en reviews over Badoo