• Dennis (32)
  Waardeloze site 1 reactie

  Wat een vreselijke website is dit! Ik ben niet iemand die snel gal over iets staat te spuwen, maar eerlijk waar ik snap niet dat een website als deze niet uit de lucht wordt gehaald. Volgens mij word je hier opgelicht terwijl je er zelf met je neus boven op staat, ik heb helaas nog geen bewijs maar ik ben er zo goed als zeker van dat dit wel is wat er hier op Be2 gebeurt. En iedereen die dit niet ziet is hopeloos naïef en ik hoop dat ze gauw door hebben wat voor vieze spelletjes er hier gespeeld worden.

  Bezoek Be2

  Dennis (32) 15 april 2019
  • (36)

   Ik hou er ook nooit zo van om alleen maar negatieve dingen te zeggen over iets en dat is ook een beetje de reden dat ik zelf wel wat positieve dingen aan de site heb opgezocht en deze ook in mijn beoordeling heb gezet omdat ik het anders allemaal zo negatief vind worden.
   Toch heb ik als eindbeoordeling ook maar twee sterren gegeven, omdat ik nog niet zo heel erg tevreden ben over de site en het negatieve wel overheerst ten opzichte van het positieve en dat is natuurlijk nooit een goed teken.
   Of je er echt wordt opgelicht vraag ik me af, maar ik vind niet dat ze een eerlijk beeld schetsen over de site, want de verhoudingen die hier op staan zijn nooit waar, dat is op geen enkele dating site trouwen zo dus ik snap ook niet goed waarom je daar over zou liegen.

   Stefan (36) 14 juli 2019


Meer informatie en reviews over Be2