• Stefan (36)
  Be2 verhoudingen kloppen niet 1 reactie

  Be2 is gelukkig een hele grote website met heel erg veel leden, ik heb gezien dat ze over de 760.000 leden hebben geloof ik en dat mag ook wel want de verhoudingen die ze op de site hebben staan, daar klopt dan weer geen snars van.
  Hier staat op 53% tegenover 47% en dat is lang niet zo, want voor elke 8 mannen zijn er denk ik 2 vrouwen op de site dus als man zijnde moet je echt wel flink je best doen om wat vrouwelijke aandacht te krijgen.
  Ik kan alleen maar aannemen dat dit voor de vrouwelijke daters juist leuk is, want zij krijgen lekker veel aandacht van allerlei mannen en al helemaal als je een beetje mooie foto's op je profiel hebt staan.
  Maar voor de mannen worden de kansen hier een aardig stuk kleiner en dan krijgen de vrouwen ook kans om ons tegen elkaar uit te spelen en ik merk wel een beetje dat dat soms gebeurt en dat hoort natuurlijk niet zo.
  Dus er zitten ook echt wel negatieve dingen aan verbonden.
  Maar zoals ik al zei is het maar goed dat er zo veel leden op deze site zitten, want ondanks dat de verhoudingen zo anders zijn dan er staat, dan zitten er alsnog wel behoorlijk veel vrouwen op gezien het leden aantal.

  Bezoek Be2

  Stefan (36) 14 juli 2019
  • (57)

   Ik denk wel dat het in de buurt komt van die aantallen, als je kijkt naar de verdeling tussen mannen en vrouwen op Be2.
   Of het echt precies die verhouding is, dat is natuurlijk de vraag en ook per dag is het verschillend omdat je nooit weet wie er op dat moment online zijn en dit iedere keer ook zal verschillen met die keer er voor.
   Maar globaal gezien geloof ik niet dat ze er zo ver naast zitten.
   Ik spreek hier in elk geval meer dan genoeg mooie en lieve vrouwen en ik heb niets te klagen over het aantal vrouwen dat ik hier vind of de vrouwen die mij vinden.

   Fred (57) 17 juli 2019


Meer informatie en reviews over Be2