• Vincent (48)
  Be2 leuk maar degelijk 2 reacties

  Ik vind Be2 op zich best een hele leuke dating site voor tegenwoordig, het heeft een aantal leuke dingen op de site als extra toevoeging aan het reguliere wat je eigenlijk op iedere datingwebsite wel ziet. Dit zorgt er in mijn ogen al voor dat het over een plus punt beschikt in vergelijking met wat andere websites.

  Wat dan weer minder aan deze webstie is, is dat het naar mijn mening veel te degelijk is. Het mag van mij allemaal wel een stukje spannender aan, ik ben altijd iemand geweest die het niet zo heel erg noauw neemt met de regels en die altijd op het randje van iets speelt. Zoiets zoek ik ook als een datingsite, maar nu weet ik best dat dit voor heel veel andere nniet zo is en dan is dit perfec.t

  Bezoek Be2

  Vincent (48) 28 december 2018
  • (44)

   Dat soort sites wat jij zoekt die zijn er wel hoor. Ten minste als ik je goed heb begrepen, volgens mij zou jij dan bijvoorbeeld naar een website als pikant moeten, daar kun je heel veel spannende dingen vinden zoals de naam van de site ook wel al aangeeft.

   Ik ben hier zelf minder van, maar via via weet ik van het bestaan daarvan af. Ik ben ook lid op Be2 en voor mij is het helemaal niet te degelijk. Ik ben erg tevreden over hoe het er op deze website aan toe gaat en ik zie ook geen verandereingen die nodig zou den zijn.

   Lars (44) 28 december 2018
  • (32)

   Of je zoekt gewoon een goede porno site op, dan vind je ook altijd met zekerheid waar je naar opzoek bent en loop je niet het risico opgelicht te worden. Geloof mij maar, zoals ik al zei heb omhelsd nog geen bewijs, maar ik ben er echt bijna zeker van dat dit hier veel te veel gebeurt.

   Dennis (32) 15 april 2019


Meer informatie en reviews over Be2