• Gerry (44)
  Mooie oplossing 1 reactie

  Voor iedereen die wel bi is maar er niet perse bij iedereen mee te koop wil lopen vind ik deze website een hele mooie oplossing.
  Bij mij heeft het ook heel erg lang geduurd voordat ik am iedereen toe wilde en durfde te geven dat ik biseksueel ben en ik kan me heel goed voorstellen dat er heel veel mannen en vrouwen zijn doe zich met zo voelen.
  Hier heb je dan heel veel mensen die in dezelfde situatie zitten en dat geeft toch een veilig gevoel! Ik vind dit erg fijn.

  Bezoek Bilove

  Gerry (44) 2 februari 2019
  • (44)

   Hier ben ik het wel mee eens, want het is lang niet voor iedereen maar vanzelfsprekend en acceptabel dat ze bi zijn. Sommige mensen zitten in een relatie en willen ontdekken wat ze nu eigenlijk echt willen voordat ze dit werkelijk naar de buitenwereld uitspreken.
   Ik kan me dan best voorstellen dat een website als deze dan heel erg fijn is, als ze het maar wel serieus nemen en het gebruiken waar het voor bedoelt is.
   Ik heb hier al te vaak meegemaakt dat mannen er gewoon op zitten te geilen dat ik ook van vrouwen hou en dat ze dan precies willen weten wat ik met hen uitspook.
   Kijk, op dat soort fantasietjes zit ik niet te wachten, daarvoor zit ik hier niet.

   Yvonne (44) 6 juli 2019


Meer informatie en reviews over Bilove