Bilove
6,6

3 reviews

Informatie over en rondom Bilove. De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 6,6. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Bilove is eenvoudig in gebruik te nemen. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Bilove? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (3)

 • Yvonne (44)
  Slechte website 0 reacties

  Ik ben helemaal geen fan van bi love de website, want mannen gebruiken dit naar mijn idee een beetje als een soort 'porno/fantasie plotform'.
  Niet allemaal hoor, dat wil ik zeker niet zeggen, maar er zitten hier wel een heleboel mannen op deze site die hier echt niet zitten omdat ze zelf bi zijn maar meer omdat ze er op kicken dat vrouwen hier wel met elkaar bepaalde dingen kunnen doen en afspreken.
  Een beetje hetzelfde als wat ik marieke hieronder heb zijn benoemen.
  De dames die hier op zitten zijn wel allemaal prachtig en daar ben ik dan wel weer heel erg blij mee en ik weet ook gewoon dat vrouwen niet zo in elkaar steken dat ze hier gekke dingen op willen doen.
  De vrouwen die hier zitten willen gewoon een andere leuke vrouw ontmoeten en daar eventueel mee daten.
  Maar de mannen hier leggen wel echt een domper op de website en dat vind ik ontzettend zonde.

  Yvonne (44) 6 juli 2019
 • Gerry (44)
  Mooie oplossing 1 reactie

  Voor iedereen die wel bi is maar er niet perse bij iedereen mee te koop wil lopen vind ik deze website een hele mooie oplossing.
  Bij mij heeft het ook heel erg lang geduurd voordat ik am iedereen toe wilde en durfde te geven dat ik biseksueel ben en ik kan me heel goed voorstellen dat er heel veel mannen en vrouwen zijn doe zich met zo voelen.
  Hier heb je dan heel veel mensen die in dezelfde situatie zitten en dat geeft toch een veilig gevoel! Ik vind dit erg fijn.

  Gerry (44) 2 februari 2019
 • Marieke (39)
  Bilove overbodig 2 reacties

  Wat ik heel erg jammer vind, is dat Bilove schijnt te denken dat het nodig is om een aparte website te maken voor mensen die bisexueel zijn.
  Ik vind het namelijk overbodig, het zou tegenwoordig in deze tijd toch niet nodig moeten zijn om hier een aparte site voor te maken?!
  Als het aan mij ligt, zou iedereen, hetero homo/lesbisch of bisexueel, gewoon op één en dezelfde datingsite moeten kunnen participeren.
  Daarbij is het hier heel vaak het geval dat er hier mannen op zitten die zelf geen bisexueel zijn, maar die gewoon op zoek zijn naar twee vrouwen die met hem een trio willen doen omdat zij dat geil vinden.
  Dat is naar mijn mening niet de juiste reden om op deze of op welke datingsite dan ook te zitten, want dan gaat het helemaal niet meer om het daten maar alleen de sex.
  Helaas is dit dus geen favoriete site bij mij, ik zit liever op een andere datingsite waar iedereen gewoon welkom is.
  Zoals het hoort naar mijn mening.

  Marieke (39) 10 november 2018