• Marieke (39)
  Bilove overbodig 2 reacties

  Wat ik heel erg jammer vind, is dat Bilove schijnt te denken dat het nodig is om een aparte website te maken voor mensen die bisexueel zijn.
  Ik vind het namelijk overbodig, het zou tegenwoordig in deze tijd toch niet nodig moeten zijn om hier een aparte site voor te maken?!
  Als het aan mij ligt, zou iedereen, hetero homo/lesbisch of bisexueel, gewoon op één en dezelfde datingsite moeten kunnen participeren.
  Daarbij is het hier heel vaak het geval dat er hier mannen op zitten die zelf geen bisexueel zijn, maar die gewoon op zoek zijn naar twee vrouwen die met hem een trio willen doen omdat zij dat geil vinden.
  Dat is naar mijn mening niet de juiste reden om op deze of op welke datingsite dan ook te zitten, want dan gaat het helemaal niet meer om het daten maar alleen de sex.
  Helaas is dit dus geen favoriete site bij mij, ik zit liever op een andere datingsite waar iedereen gewoon welkom is.
  Zoals het hoort naar mijn mening.

  Bezoek Bilove

  Marieke (39) 10 november 2018
  • (42)

   Dat wat jij aangeeft over die mannen die op zoek zijn naar een trio heb ik ook al eens mee gemaakt. Maar ook gewoon mannen die je de hemd van het lijf vragen over ervaringen met andere vrouwen, omdat ze dit heel interessant vinden. Ik denk gewoon dat dit stiekem wel een fantasie van (bijna) iedere man is om iets te doen met twee vrouwen tegelijk en waar kun je dat beter vinden dan op een bisexuele datingwebsite. Ik zie hier het hele probleem niet zo van in. En als je er niet van gediend bent, dan kun je dit toch gewoon aangeven en dan is er niet zo veel aan de hand lijkt me. Dan zouden ze gewoon op moeten houden bij jou en op zoek moeten gaan naar een ander die hier wel voor te porren is.

   Bisexueeltje (42) 10 november 2018
  • (44)

   Ik vind het niet perse overbodig omdat ie op deze manier iedereen zelf de keus geeft of ze wel of niet op een website willen zitten die speciaal is voor de mensen die biseksueel zijn. Je neemt nu automatisch aan dat iedereen het overbodig is, maar ik kan me voorstellen dat dit voor sommige mensen een hele veilige plek kan zijn.

   Gerry (44) 2 februari 2019


Meer informatie en reviews over Bilove