• Loes (39)
  Leuke innovatie 2 reacties

  Ik vind het een erg leuke innovatie van deze website dat de vrouwen hier de eerste stap moeten / mogen zetten en dat de mannen dan een keer ervaren hoever eerder voor vrouwen was. Maar ergens ben ik ook wel bang dat ik hierdoor een leuke man misloop die ik anders wel was tegen gekomen als hij mij had aangesproken. Maar over het algemeen vind ik dit erg goed en mannen en vrouwen hebben immers gelijke rechten dus waarom ook niet.

  Wat mij een beetje tegen staat is dat je de mogelijkheid hebt om je carrière hier deels aan te koppelen want ik ben iemand die een groot voorstander is van liefde en werk gescheiden houden en dat is dus niet wat hier soms gebeurt.

  Bezoek Bumble

  Loes (39) 21 februari 2019
  • (49)

   Ik vind het heel erg leuk dat de vrouwen hier de man aanspreken, ik voel me altijd erg gevleid als een vrouw de moeite neemt om mij aan te spreken na het bekijken van mijn profiel en dat ik schijnbaar genoeg in de smaak viel hiervoor. Toch maakt het je ergens ook wel onzeker want er zijn vrouwen waarvan ik hoop dat ze me aanspreken maar die dit vervolgens niet doen.

   Carlos (49) 21 februari 2019
  • (35)

   Ja dat vind ik ook leuk, het is als man altijd leuk als een vrouw de eerste stap zet omdat je dat eigenlijk niet zo vaak meemaakt. Ondanks dat we in de enentwintigste eeuw leven, zijn het toch alsnog vaak de mannen die het voortouw in zoiets moeten nemen en dat geeft niet, dat vind ik echt niet erg. Maar dan is het juist heel erg leuk als een vrouw wel een keer die eerste sprong durft te wagen en je aanspreekt met een leuk compliment of iets anders.

   Nick (35) 22 april 2019


Meer informatie en reviews over Bumble