Bumble
6,6

3 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Bumble. Bumble behaalt een 6,6 als rapportcijfer. Dit omdat de datingsite makkelijk te gebruiken is, de klantenservice goed bereikbaar is en de website betrouwbaar is bevonden.

Ontevreden over Bumble? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (3)

 • Jelle (52)
  Ik mis de website 0 reacties

  Bumble is iets wat alleen in de variant van een app gebruikt kan worden en wanneer je op je telefoon of tablet zit is dit op zich helemaal prima en is hier niets mis mee! Maar wanneer ik achter mijn gewone computer zit, dan vind ik het veel fijner wanneer je op een normale website kunt zitten in plaats van dat je op een pietepeuterig schermpje van je telefoon moet kijken. Ik vind op de computer, wanneer alles veel groter is, toch veel fijner. Dat kan aan mijn leeftijd liggen dat weet ik niet en dat maakt me ook niet uit, maar dat is wel hoe ik hier in sta en waarvan ik overtuigd zal blijven, ongeacht mijn ogen of wat hier ook maar in mee mag spelen. Ook met typen vind ik het op een toetsenbord van de computer veel gemakkelijker en sneller gaan, dus al met al heeft dit heel veel voordelen. Ik hoop dat ze dit ooit nog eens zullen maken bij Bumble. De app is verder goed hoor, hier is zeker niets mis mee! Maar dat zie ik meer als alternatief dan als eerste keuze.

  Jelle (52) 22 april 2019
 • Nick (35)
  Heel breed 1 reactie

  Wat leuk dat Bumble eigenlijk zo anders is dan al die andere dating apps en dating sites.
  Bumble is volgens mij alleen een app, voor zover ik weet is hier geen website van, maar de app daar ben ik wel een fan van. Wat ik hier ook leuk aan vindt is dat je bumble ook business of vriendschap gerelateerd kunt inzetten en dat is voor mij iets wat totaal nieuw is.
  Dit heb ik nog nooit eerder gezien ik ik vind het ook een hele slimme en handige toevoeging van het algemene deel wat veel andere apps ook wel zullen hebben.
  Ik weet niet of ik het werkgerelateerde deel snel zou gebruiken, omdat ik zoiets toch altijd vaak associeer met dating en dan vind ik dat voor het werk een beetje ongemakkelijk ofzo, maar het deel voor vriendschap vind ik wel erg leuk en dat gebruik ik nu ook al.
  Je leert dan toch weer mensen kennen die je normaal nooit zou leren kennen en ik heb al met een aantal mannen een leuke klik, dus wie weet krijg ik naast een relatie hier ook wel een mooie vriendschap door.

  Nick (35) 22 april 2019
 • Loes (39)
  Leuke innovatie 2 reacties

  Ik vind het een erg leuke innovatie van deze website dat de vrouwen hier de eerste stap moeten / mogen zetten en dat de mannen dan een keer ervaren hoever eerder voor vrouwen was. Maar ergens ben ik ook wel bang dat ik hierdoor een leuke man misloop die ik anders wel was tegen gekomen als hij mij had aangesproken. Maar over het algemeen vind ik dit erg goed en mannen en vrouwen hebben immers gelijke rechten dus waarom ook niet.

  Wat mij een beetje tegen staat is dat je de mogelijkheid hebt om je carrière hier deels aan te koppelen want ik ben iemand die een groot voorstander is van liefde en werk gescheiden houden en dat is dus niet wat hier soms gebeurt.

  Loes (39) 21 februari 2019