• Nick (35)
  Heel breed 1 reactie

  Wat leuk dat Bumble eigenlijk zo anders is dan al die andere dating apps en dating sites.
  Bumble is volgens mij alleen een app, voor zover ik weet is hier geen website van, maar de app daar ben ik wel een fan van. Wat ik hier ook leuk aan vindt is dat je bumble ook business of vriendschap gerelateerd kunt inzetten en dat is voor mij iets wat totaal nieuw is.
  Dit heb ik nog nooit eerder gezien ik ik vind het ook een hele slimme en handige toevoeging van het algemene deel wat veel andere apps ook wel zullen hebben.
  Ik weet niet of ik het werkgerelateerde deel snel zou gebruiken, omdat ik zoiets toch altijd vaak associeer met dating en dan vind ik dat voor het werk een beetje ongemakkelijk ofzo, maar het deel voor vriendschap vind ik wel erg leuk en dat gebruik ik nu ook al.
  Je leert dan toch weer mensen kennen die je normaal nooit zou leren kennen en ik heb al met een aantal mannen een leuke klik, dus wie weet krijg ik naast een relatie hier ook wel een mooie vriendschap door.

  Bezoek Bumble

  Nick (35) 22 april 2019
  • (52)

   Ik snap wel dat je het zo ziet, maar ik zou zowel de app voor het werk als de app voor de vrienden niet snel gebruiken. De app voor het werk inderdaad om dezelfde reden als die jij aangeeft en de app voor vrienden niet omdat ik het niet nodig vind. Ik heb een hele grote groep vrienden die me stuk voor stuk erg dierbaar zijn en ik ben niet op zoek naar nog meer kameraden. Wel zoek ik een relatie en dat is waarvoor ik op Bumble zit.

   Jelle (52) 22 april 2019


Meer informatie en reviews over Bumble