• Harrie (59)
  Sexsite 1 reactie

  Als je op C-date op zoek bent naar een leuke date met een lieve en mooie vrouw dan kan ik je bij deze uit de droom helpen want dat gaat je hier niet lukken. Ik ben een man van een bovengemiddelde leeftijd en ik ben op zoek naar een fijne vrouw met wie ik mijn tweede helft van mijn leven kan doorbrengen en waar ik leuke dingen mee kan gaan doen op langere termijn. Hier denken ze echter anders over de hele bedoeling van deze website.

  Het komt er eigenlijk op neer dat C-date gewoon een ordinaire sexsite is. Je ontmoet er vrouwen en deze vrouwen zijn niet op zoek naar een leuke date voor een relatie maar die bieden gewoon sex aan. Wanneer je dat ook zoekt dan is het prima en zit je hier werkelijk in het walhalla, maar wanneer je naar een relatie op zoek bent zoals ik dan is het zonde van je tijd. Dat ga je hier nu niet vinden en dat zal je er morgen of overmorgen ook niet vinden.

  Bezoek C Date

  Harrie (59) 3 februari 2019
  • (33)

   C-date is denk ik wel voornamelijk gericht op het zoeken en vinden van affaires of andere chats over sex, ik denk dat je daar wel gelijk in hebt en dat het vinden van een echte date of zelfs een relatie hier behoorlijk lastig zal worden.
   Of het onmogelijk is dat durf ik niet te zeggen en ik denk dat dat soort dingen nooit onmogelijk zijn, want het kan ook zijn dat je er niet naar op zoek bent maar dat je alsnog de ware vindt en eigenlijk vind ik dat soort verhalen ook altijd de mooiste verhalen.
   Maar dat is toch ook met alles zo, wanneer je naar iets op zoek bent vind je het niet en als je er totaal niet mee bezig bent dan loop je ineens tegen van alles aan wat ideaal is voor jou.
   Zo zal dat in de dating en relatie wereld denk ik ook wel gaan en ik ben ook altijd van mening dat je niet te hard moet proberen, want dat vinden vrouwen ook niet aantrekkelijk in een man.

   Ruben (33) 18 juli 2019


Meer informatie en reviews over C Date