• Igor (50)
  C Date voor het casual daten 2 reacties

  Wanneer je niet perse op zoek bent naar een relatie, maar gewoon naar een leuke en casual date met alle bijkomstigheden waarvan je hoopt dat die er aan te pas komen, dan kun je op C Date prima iemand vinden die je hier wel bij zou kunnen vergezellen.
  Ik heb hier al meerdere malen een leuke vrouw ontmoet en met een aantal van deze vrouwen heb ik al één of meerdere dates gehad, waarbij we beide een leuke avond hebben gehad en waarbij we vooraf van elkaar wisten dat we niet op zoek waren naar een langdurige relatie.
  Ik ben ook niet perse op zoek naar een langdurige relatie, maar ik sta er wel open voor en ik sta er dan ook zo in dat ik wel zie hoe het loopt.
  Wanneer het gewoon bij één date blijft en je een leuke avond hebt gehad dan is het prima, maar wanneer je je toch verder en op een andere manier tot elkaar aangetrokken voelt, dan is dat ook leuk en dan kun je elkaar beter leren kennen op een dieper vlak.
  Voor mij werkt de werkwijze van C Date dan ook heel goed, maar ikdenk dat dit op heel veel datingwebsites wel kan, zo lang je maar goed met elkaar blijft communiceren.
  Maar communiceren is natuurlijk altijd heel erg belangrijk! Waar dan ook, in relatie en op het werk dat maakt niet uit.
  Toch schijnen veel mensen hier moeite mee te hebben en loopt daardoor vaak iets mis...

  Bezoek C Date

  Igor (50) 10 november 2018
  • (44)

   Wat een wijze woorden van jou en in mijn ogen meer dan 100% waar! Hoeveel relaties of vriendschappen lopen er wel niet stuk op gebrek aan communicatie of gewoon een slechte communicatie. Ik ben hier zelf ook een hele grote voorstander van. Dingen bewust achterhouden is in mijn ogen (haast) net zo erg als liegen, want wanneer je dingen bewust achter houdt dan weet je eigenlijk al dat je niet goed zat. Bij mij zijn meerdere relaties of vriendschappen om deze redenen ook gestrand of hebben we er al vroegtijdig een punt achter gezet. Ik wou dat het voor iedereen zo simpel was als zoals wij er over denken.

   Patrick (44) 10 november 2018
  • (59)

   Dat is precies waar ik het net ook over had. Wanneer je op zoek bent naar een relatie en dat is waar een datingwebsite naar mijn mening voor bedoelt is, dan heb je hier weinig te zoeken want een relatie zul je hier volgens mij nooit vinden. Vrouwen die hier zitten zijn op zoek naar sex en heel veel mannen natuurlijk ook, want ik weet ook wel hoe een man in elkaar zit ik ben er zelf immers een. Maar op den duur is sex niet meer genoeg en dan wil je een relatie, en voor dat laatste zit je hier niet op de juiste plek.

   Harrie (59) 3 februari 2019


Meer informatie en reviews over C Date