• Vincent (54)
  Elitedating beoordeling 2 reacties

  Ik wil graag een beoordeling over Elitedating schrijven, om zo mijn mening over deze website kenbaar te maken.
  Ik vind de manier van werken van Elitedating zeer prettig, omdat ze eigenlijk de mensen al voor je filteren. Niet iedereen mag hier namelijk een account op maken en dat zorgt er voor dat je alleen in contact kunt komen met een bepaald deel van de maatschappij op deze website. Sommige mensen zullen hier moeite mee hebben, wat ik kan begrijpen, maar ik ben niet een van die mensen. Ik vind het juist heel plezierig dat dit al voor mij gedaan wordt, omdat ik toch juist houd van de vrouwen die behoorlijk wereldwijs zijn en over allerlei zaken kunnen mee praten. Dat is wel wat je hier vindt en dat vind ik heel erg belangrijk. Elitedating is een goede website voor mij.

  Bezoek EliteDating

  Vincent (54) 18 november 2018
  • (43)

   Ik ben een van die mensen die hier moeite mee heeft, zoals jij al hebt aangegeven dat die er zouden zijn. Ik vind het discriminerend dat niet iedereen welkom is op deze website, dat is in mijn ogen regelrecht absurd. De mensen die dit bedacht hebben zouden zelf moeten ophoepelen. Wat maakt het nou uit wat de culturele of de didactische en economische achtergrond van iemand is. In mijn ogen is het innerlijk van iemand nog steeds het belangrijkste van allemaal en niet het IQ want daar wordt iemand deels mee geboren en deze mensen kunnen er weinig aan doen of dit nu hoog of laag is. Natuurlijk kun je het trainen en dingen bij leren, maar dan nog.

   Rudy (43) 18 november 2018
  • (48)

   Doordat dit gedaan wordt, is de kweekvijver voor mij nog maar erg klein en dan spelen ook die rare eisen van de mannen nog mee over de maten en de leeftijd van de vrouw. Zo blijft er voor mij geen man meer over die ik leuk vind en die mij ook ziet zitten.

   Marina (48) 13 april 2019


Meer informatie en reviews over EliteDating