Reviews (5)

 • Wim (59)
  Site en app blokkeren VPN 0 reacties

  Een VPN gebruik je om nog enigszins je privacy op Internet te beschermen. Deze site en de app werken echter alleen maar als je deze VPN uitschakelt. Ik ken dat soort fratsen eigenlijk alleen van totalitaire regimes zoals in Rusland en China, waar je strafbaar bent als je een VPN gebruikt. Voor een Nederlandse datingsite vind ik het belachelijk. Alle functionaliteit op zowel site als app ontbreken als je VPN aan staat. Hoop dat ze snel deze VPN-blokkade opheffen. Ik weet niet of alle VPN-gebruikers er last van hebben, maar het lijkt me wel van belang dat dit op de site wordt gemeld, voordat mensen een duur abonnement afsluiten. Ook hoop ik dat deze VPN-blokkade snel wordt verwijderd uit hun systemen. Vooralsnog is EliteDating voor mij ondermaats.

  Wim (59) 26 mei 2023
 • Marcel (41)
  ongeloofwaardig maar goede site 0 reacties

  Alle teksten die EliteDating gebruikt om leden te werven, maakt het geheel ontzettend ongeloofwaardig en dat is niet alleen mijn mening want dat lees ik in veel meer beoordelingen van andere mensen.
  Dat is erg jammer want ik vind dat deze website die verhalen helemaal niet nodig heeft, omdat de website in principe al voor zichzelf spreekt en dat gewoon allemaal heel erg goed is.
  Dus waarom ze dan ook nog dit soort verhalen de wereld in helpen, waarvan ik zeker weet dat de helft daar juist op afkeert, dat is mij een compleet raadsel.
  Ik zou dan ook echt aanraden om die ongeloofwaardige dingen van de website af te halen, dat maakt het geloofwaardiger en ik denk zelfs dat je dan nog meer leden krijgt dan nu.

  Marcel (41) 12 juli 2019
 • Harm (53)
  Elitedating verkoopt mooie praatjes 0 reacties

  Elitedating verkoopt mooie praatjes, oftewel leugens aan de mensen.
  Zo staat er op de website dat er 800.000 nieuwe leden per maand op komen, maar daar geloof ik helemaal niets van.
  Dan heb je binnen anderhalf jaar ongeveer heel nederland op de website zitten en dat kan nooit.
  Dus het lijkt allemaal heel leuk die mooie reclame praatjes, maar zelfs al doe je dat, wat best kan hou het dan in ieder geval wel een beetje realistisch.
  Door dit soort teksten er op te zetten maken ze de hele website heel erg ongeloofwaardig en dat lijkt me niet de bedoeling.
  Verder ben ik ook geen fan van de site, want het aantal leden valt tegen en ook de leden die er op zitten sluiten niet echt aan bij de vrouwen waar ik naar op zoek ben.
  Ik ben een beetje bang dat ik mijn tijd hier verdoe, aangezien ik hier al een aantal maanden op zit en nog geen enkele date hier aan heb over gehouden.

  Harm (53) 23 juni 2019
 • Marina (48)
  Mannen zijn onrealistisch 1 reactie

  De mannen die hier zitten hebben een compleet onrealistisch beeld.
  Ik zal me even nader verklaren, de meeste mannen die hier zitten zijn van mijn leeftijd of zelfs nog ouder en toch willen ze allemaal een een prachtige jonge meid die hun dochter had kunnen zijn.
  Zoiets gebeurt misschien op televisie en in films, maar ik heb mannen hier al gewaarschuwd dat zoiets in het echte leven niet voorkomt.
  En als dit wel zou voorkomen dan zou het geen goed teken zijn, want dan zou zij op zijn geld uit zijn.

  Marina (48) 13 april 2019
 • Vincent (54)
  Elitedating beoordeling 2 reacties

  Ik wil graag een beoordeling over Elitedating schrijven, om zo mijn mening over deze website kenbaar te maken.
  Ik vind de manier van werken van Elitedating zeer prettig, omdat ze eigenlijk de mensen al voor je filteren. Niet iedereen mag hier namelijk een account op maken en dat zorgt er voor dat je alleen in contact kunt komen met een bepaald deel van de maatschappij op deze website. Sommige mensen zullen hier moeite mee hebben, wat ik kan begrijpen, maar ik ben niet een van die mensen. Ik vind het juist heel plezierig dat dit al voor mij gedaan wordt, omdat ik toch juist houd van de vrouwen die behoorlijk wereldwijs zijn en over allerlei zaken kunnen mee praten. Dat is wel wat je hier vindt en dat vind ik heel erg belangrijk. Elitedating is een goede website voor mij.

  Vincent (54) 18 november 2018