• Patrick (43)
  Stijlvol 2 reacties

  GayParship is een hele classy en stijlvolle website voor homo sexuele mannen in Nederland. Veel mensen hebben toch een bepaald beeld van homo's en dit is niet altijd een positief beeld. Ik zal eerlijk zijn, dat soort homo's bestaan er ook wel, maar de meeste homo's zijn gewoon hele normale mannen waaraan je niets bijzonders zult vinden, behalve hun voorkeur. De mannen die hier GayParship zitten, vallen voor zover ik op de hoogte ben allemaal onder de normale en leuke homo's. Je zult vast mensen hebben die het racistisch vinden dat er een website voor homo's is, maar zo zie ik dat niet. Ik vind het juist wel fijn dat het allemaal geaccepteerd wordt en dat er ook speciale websites voor ons gemaakt worden. Liever dit dan dat het genegeerd wordt.

  Bezoek GayParship

  Patrick (43) 20 januari 2019
  • (35)

   Ik vind het ook juist fijn dat er een website voor homo's is, omdat je dan lekker met mannen kunt kletsen die precies snappen waar je het over hebt. Hetero mannen, hoe aardig ze ook zijn, snappen niet altijd waar wij als homo's mee te dealen hebben. Dan is een website als dit de ideale uitkomst als je het mij vraagt.

   Bernie (35) 20 januari 2019
  • (35)

   Vooroordelen heb je in alle soorten en maten en niet alleen over homo's maar over alle mensen, dus ik heb me daar een beetje overheen gezet en ik heb me voorgenomen om me hier niet meer druk over te maken. Ik moet zeggen dat mij dit de afgelopen 5 jaar aardig lukt, daarvoor had ik er altijd meer moeite mee. Maar je hebt er zelf niets aan en toen ik deze knop eenmaal had omgezet, merkte ik zelf dat ik ook gewoon een stuk gelukkiger in het leven sta. Zelf zal ik nooit iemand ergens om veroordelen, omdat ik weet hoe naar dit is en ik waarschuw andere mensen hier ook altijd voor. De website vind ik maar erg schamel en ik hoop dat er snel meer leden op zullen komen en dat het aanbod zo vergroot wordt en we allemaal een leuke relatie zullen krijgen.

   Florian (35) 31 maart 2019


Meer informatie en reviews over GayParship