Reviews (4)

 • Richard (47)
  GayParship grote naam 0 reacties

  Parship is één van de grootste namen in het hele online datingwereldje. En dat ze dan ook nog eens speciaal een tak oprichten voor de gay mannen van Nederland, dat vind ik geweldig. Ik ben totaal niet iemand die zich dan beledigd voelt omdat wij zogenaamd op de 'normale' datingsites zouden moeten zitten, ik vind dit juist handig omdat je zo zeker weet dat alle andere mannen die hier zijn ook zijn. De website zelf is verder exact hetzelfde als de normale Parship voor zo ver ik weet en dat is allemaal hartstikke goed. Je maakt een profiel aan binnen de kortste keren en daarna kun je gelijk van start. Het is helemaal niet moeilijk en er zitten heel erg veel leden op, ook op de Gay website hiervan. Dus de kans dat je iemand vindt die jou ziet zitten en die jij ook wel leuk vindt, is hier behoorlijk groot.

  Richard (47) 9 januari 2020
 • Tristan (44)
  Site van niks 0 reacties

  Ik waardeer de moeite die ze voor ons homo’s gedaan hebben echt wel en ik vind het ook fijn dat er een site is speciaal voor ons.
  Maar als je dan toch zo’n site maakt, steek er dan wel een beetje meer moeite in aub en maak dan ook meteen een goede.

  Wat ik ook wel regelmatig lees is dat mensen op hun teentjes getrapt zijn dat er een site speciaal voor homo’s is, maar ik zie dat niet als een slecht iets.
  Wat hebben wij op een site voor hetero’s te zoeken, helemaal niets toch dus waarom zouden we hier dan moeilijk over doen.
  Waar ik problemen mee heb is de kwaliteit van de website.

  Tristan (44) 29 juni 2019
 • Florian (35)
  Kans op een relatie is hier nihil 1 reactie

  Wanneer je op de website kijkt, dan zie je staan dat 38 procent van de mannen die hier zitten hier relatiemateriaal vinden, dus de kans dat je hier iemand vindt is in mijn ogen echt nihil.
  38 procent is maar heel erg weinig, te weinig voor een datingwebsite als deze want ze staan er wel om bekend dat ze hier mensen hebben die echt op zoek zijn naar een relatie en niet naar een korte fling.
  De website heeft ook maar een 6.0 als beoordeling gekregen, wat eigenlijk maar net een voldoende is en ik verwacht ook dat mijn reden hier vast mee te maken gehad zal hebben.
  De mannen die hier op zitten zijn verder heel aardig hoor en ik heb ook al een aantal leuke gesprekken gehad, maar ik zou wel graag zien dat hier nog meer leden op zouden komen en dat het aanbod dus iets groter wordt.
  Op die manier wordt de kans op succes ook gelijk een stuk groter denk ik.

  Florian (35) 31 maart 2019
 • Patrick (43)
  Stijlvol 2 reacties

  GayParship is een hele classy en stijlvolle website voor homo sexuele mannen in Nederland. Veel mensen hebben toch een bepaald beeld van homo's en dit is niet altijd een positief beeld. Ik zal eerlijk zijn, dat soort homo's bestaan er ook wel, maar de meeste homo's zijn gewoon hele normale mannen waaraan je niets bijzonders zult vinden, behalve hun voorkeur. De mannen die hier GayParship zitten, vallen voor zover ik op de hoogte ben allemaal onder de normale en leuke homo's. Je zult vast mensen hebben die het racistisch vinden dat er een website voor homo's is, maar zo zie ik dat niet. Ik vind het juist wel fijn dat het allemaal geaccepteerd wordt en dat er ook speciale websites voor ons gemaakt worden. Liever dit dan dat het genegeerd wordt.

  Patrick (43) 20 januari 2019