• Florian (35)
  Kans op een relatie is hier nihil 1 reactie

  Wanneer je op de website kijkt, dan zie je staan dat 38 procent van de mannen die hier zitten hier relatiemateriaal vinden, dus de kans dat je hier iemand vindt is in mijn ogen echt nihil.
  38 procent is maar heel erg weinig, te weinig voor een datingwebsite als deze want ze staan er wel om bekend dat ze hier mensen hebben die echt op zoek zijn naar een relatie en niet naar een korte fling.
  De website heeft ook maar een 6.0 als beoordeling gekregen, wat eigenlijk maar net een voldoende is en ik verwacht ook dat mijn reden hier vast mee te maken gehad zal hebben.
  De mannen die hier op zitten zijn verder heel aardig hoor en ik heb ook al een aantal leuke gesprekken gehad, maar ik zou wel graag zien dat hier nog meer leden op zouden komen en dat het aanbod dus iets groter wordt.
  Op die manier wordt de kans op succes ook gelijk een stuk groter denk ik.

  Bezoek GayParship

  Florian (35) 31 maart 2019
  • (44)

   Als je 38 procent kans zo goed als nihil vind dan is rekenen in mijn ogen niet je sterkste vak geweest op school, maar dat doet er niet toe ha ha.
   Ik geloof alleen niet dat er hier 38 procent van de mannen een succesvolle date heeft gehad waaruit een relatie is ontstaan.
   Dat percentage is veel te hoog om geloofwaardig te zijn als je het mij vraagt.
   Ik ben misschien sceptisch maar ik geloof het gewoon echt niet.

   Tristan (44) 29 juni 2019


Meer informatie en reviews over GayParship