• Leon (26)
  Klacht 3 reacties

  Ik heb een klacht over Hearts, het is erg lastig om een profiel te wissen. Ik krijg iedere dag wel 1 of 2 mails dat iemand mijn profiel weer heeft bezocht, dit wil ik niet meer. Heb immers al een relatie nu, wel via Hearts. Ik las via de review hieronder hoe je een profiel moet wissen, als ik dit maar 3 maanden eerder had geweten. Verder wel een goede site hoor, niks te klagen alleen een profiel wissen moet duidelijker zijn.

  Bezoek Hearts

  Leon (26) 7 november 2018
  • (40)

   Instellingen, wijzig profiel, account verwijderen.
   3 klikken en je bent er van af. Zo heel moeilijk is het niet denk ik? Snap wel dat je flauw wordt van al die mails, heb dit ook gehad. Dit kan je overigens ook uitzetten via instellingen.

   Hearts klant (40) 7 november 2018
  • (33)

   Je had je titel beter kunnen veranderen naar goede datingsite maar weet niet hoe ik mijn profiel moet verwijderen. Nu lijkt het net alsof je een klacht hebt over Hearts. Deze moet echter beoordeeld worden op haar dating kunsten. Zoals je zelf ook stelt is deze heel goed. :)

   Uiltje (33) 7 november 2018
  • (21)

   Leon, je had de klantenservice ook gewoon een mailtje kunnen sturen, dan was het in 5 minuten gepiept. Heb dat zelf wel gedaan want kon ook niet vinden hoe het moest. :)

   Patrick (21) 7 november 2018


Meer informatie en reviews over Hearts