• Emily (29)
  Kik Facebook Tel nr 2 reacties

  Als ik voorop mag stellen dat Hearts als datingsite top functioneert, zijn er ook wel wat dingen waar je aan moet wennen. Hearts is een betaalde datingsite, wat ik persoonlijk heel fijn vind omdat je zo meteen ziet wie serieus zoekend is en wie er alleen maar op zit om een beetje te kijken. Ook is het beter beveiligd en kan je er vanuit gaan dat ieder persoon die betaald een echt profiel is, want ze moeten immers betalen met een geldig Nederlands of Belgische bankrekening! Niet heel onbelangrijk.

  Wat mij persoonlijk tegen valt is het feit dat zoveel leden meteen vragen om een telefoonnummer, facebook of kik (had zelf nog nooit van kik gehoord maar dit schijnt een anonieme chat te zijn, NIET DOEN DUS). Ik heb dus in mijn profiel gezet: als je afhankelijk bent van prive gegevens, blijf dan maar lekker weg. Dit werkt aardig, alhoewel er vandaag weer een persoon was genaamd Joh1977 die het blijkbaar niet had gelezen en zijn kik naam meteen gaf, met de tekst: durf jij te kikken met mij?
  Nou, met alle respect, maar die heb ik even flink uitgescholden. Waarom zou je met mij anoniem willen chatten op een onbekende app? Terwijl je hebt betaald op de betreffende datingsite en je daar onbeperkt kan chatten? Als het nou na een paar dagen chatten was, maar ik heb deze man welgeteld 2 berichten gesproken.

  Bezoek Hearts

  Emily (29) 9 november 2018
  • (23)

   Een goede review! Op de datingsite zelf ben je beschermd en worden gebruikers 24/7 gemonitord. Op een andere app is dit misschien anders, zeker op een anonieme chatsite als KIK. Nogmaals een goede review, denk dat veel mensen hier wat aan hebben. Gewoon op de datingsite blijven en je niet weg laten lokken voor andere schimmige sites/apps.

   Tim (23) 9 november 2018
  • (35)

   Dit gebeurd werkelijk op iedere datingwebsite waar ik me ooit heb aangemeld. Mensen die je zo snel mogelijk van de website willen halen voor weet ik veel wat. Ik heb zelfs een keer meegemaakt dat iemand om mijn mail vroeg na 3 dagen te hebben gechat, ik dacht een mail is niet zo erg, dit geef ik wel. Dus wat gemaild uiteindelijk, vroeg deze persoon ineens om geld voor haar zogenaamd zieke moeder. Dit moest ik dan overmaken naar een buitenlandse rekening, betrapt! Dus zelfs op een mailadres ben je niet meer veilig blijkt.
   Datingwebsites kosten tegenwoordig allemaal geld maar deze personen er uit filteren is voor mij een grote plus en het aankoopbedrag van premium hierom meerdere malen waard.

   Rene (35) 9 november 2018


Meer informatie en reviews over Hearts