• Chantal (27)
  Nieuwe mensen leren kennen 1 reactie

  Hoorde her en der van het datingbedrijf Hearts.nl. Eigenlijk allemaal waren ze vol lof over het feit dat ze hier snel nieuwe contacten konden leggen. Sinds kort ben ik verhuisd in verband met werk en heb ik hierdoor weinig sociaal contact buitenshuis na werk. Hierom heb ik een Hearts profiel aangemaakt om zo toch enig contact te krijgen met de buitenwereld. Al snel had ik enkele gesprekken met daarop volgend ontmoetingen, kopje koffie in de ochtend of dineren in de avond. Ik had heel duidelijk in mijn profiel staan dat ik vriendschap zocht en eventueel een vriend maar dat er dan wel een goede klik moest zijn. Sommige mannen lazen dit niet en hoopten op een seks date, dit heb ik maar meteen genegeerd en het lid geblokkeerd. Ik raadt mensen zeker aan om gebruik te maken van Hearts, dit werkt heel goed om nieuwe mensen te leren kennen voor een relatief laag tarief.

  Bezoek Hearts

  Chantal (27) 30 november 2018
  • (64)

   Ik ben geen lid op deze website, ik zit op een site die speciaal voor mensen boven de vijftig jaar oud is en die bevalt me prima.
   Maar om eerlijk te zijn vind ik dit erg goed klinken, dus misschien overweeg ik over een tijdje nog wel om over te stappen maar voordat ik dat echt ga doen wil ik eerst een beetje onderzoek doen en dat ik echt zeker ben van mijn zaak. Het zou zonde zijn als ik over zou stappen en daar na toch spijt zou krijgen van mijn keuze.

   Harm (64) 2 december 2018


Meer informatie en reviews over Hearts