• Miranda (41)
  Hearts recensie scam 2 reacties

  Ik ben blijkbaar de eerste die een recensie schrijft over Hearts. Ik hoor vaak van vrienden en naasten dat zij hun partner hebben gevonden via Hearts en dat ze er ook gewoon goede gesprekken aan over houden als vriend zijnde. Hierom heb ik het ook eens geprobeerd, mijn oordeel is helaas niet zo mild. Ja, er zijn veel profielen maar de knappe mannen geven je bijna geen gehoor, misschien dat zij met 100 andere vrouwen zitten te chatten, geen idee, maar heel fijn is het natuurlijk niet als je uren moet wachten op een reactie. Of je dit een scam kan noemen? Tja, om eerlijk te zijn, de datingsite zelf kan hier weinig aan doen. Ik dacht dus, wat nou als ik een foto van het internet pluk en deze op mijn profiel zet, van een zeer knappe dame wel te verstaan... Deze werd helaas afgekeurd, dus was ik weer terug bij af...

  Bezoek Hearts

  Miranda (41) 6 november 2018
  • (40)

   Op iedere datingsite is dit het geval, de knappe mannen en vrouwen hebben genoeg contact. Het 2e garnituur blijft vaak achter, maar is dit in het dagelijks leven niet het geval? Iedereen weet hier het antwoord wel op.

   MGTOW (40) 6 november 2018
  • (24)

   Waarom haal je dan geen diamanten? Deze zijn er juist voor bedoeld om meer aandacht te vergaren. Je kan je profiel bovenaan de pagina zetten - meer profielbezoekers - en hierdoor meer kans op startende gesprekken. Of te simpel gedacht? Persoonlijk heb ik het niet nodig gehad namelijk en vond het zonde van mijn geld, maar als je echt dit probleem hebt denk ik dat een diamant pakket je kan helpen.

   Hulpdienst 3D (24) 6 november 2018


Meer informatie en reviews over Hearts