• Pleun (45)
  Tegenvaller 1 reactie

  Ik wil geen negatieveling of een herrieschopper zijn wat de site klasseswingers betreft, maar ik vind het echt geen goede website, eerlijk gezegd vind ik het zelfs een enorme tegenvallen en dat vind ik jammer.
  Ik zie dat de site ook maar een 4,8 krijgt als score en dat kan ik me heel erg goed voorstellen want ik zou de site ook zeker geen hoger cijfer geven dan dat, eerder zelfs misschien nog wel een lager cijfer.
  Ik ben één maand lid geweest en ik heb af en toe wel op de site gezeten, maar dat was meer omdat ik er toch al voor betaald had en het dus net zo goed kon gebruiken die maand dan omdat ik de site zo goed en mooi vond.
  Want dat was dus zeer zeker niet zo. Maar ik lees op verschillende sites dat ik niet de enige ben die hier zo over denkt.

  Bezoek Klasseswingers

  Pleun (45) 16 februari 2019
  • (43)

   Ik lees dat je niet positief bent over klasseswingers, maar waar ik dan erg nieuwsgierig naar ben is wat de reden daarvan dan precies is, want dat kan ik in je tekst nergens vinden.
   Ik wil het niet weten omdat ik je de grond in wil stampen of voor gek wil zeggen, maar gewoon omdat ik een hele andere beoordeling heb geschreven en ik het ook interessant vind hoe andere mensen hier tegen aan kijken.
   Dus mocht je dit ooit nog lezen, dan hoop ik dat je mij die reden of meerdere redenen alsnog kunt vertellen.

   Calvin (43) 4 juni 2019


Meer informatie en reviews over Klasseswingers