Reviews (3)

 • Calvin (43)
  Klasseswingers goede beoordeling 0 reacties

  Ik zie dat klasseswingers van deze website maar een 4,8 als eindcijfer krijgt en ook de twee andere beoordelingen vallen hier erg laag over uit.
  Twee beoordelingen geeft natuurlijk ook geen realistisch beeld weer, dat snap ik heel goed daar heb je veel meer voor nodig maar ik schrik er wel een beetje van.
  Juist omdat ik wel heel positief gestemd ben over klasseswingers en ik niet zo goed snap waarom de andere mensen hier zo negatief over doen.
  Alles wat ik over de website kan bedenken daar ben ik het mee eens en er is niet iets waar ik me hier aan stoor, dus dat vind ik dan vreemd dat anderen dit schijnbaar wel zo erg hebben.
  Maar ik denk dat als er meer reacties bij komen dat er ook een stuk meer positieve berichten bij komen en dat de twee die er nu staan negatief zijn dat is denk ik ook een beetje toeval.
  Geeft ook niet maar juist daarom is het wel belangrijk dat het ook duidelijk is dat ik hier een hele andere mening over heb.

  Calvin (43) 4 juni 2019
 • Pleun (45)
  Tegenvaller 1 reactie

  Ik wil geen negatieveling of een herrieschopper zijn wat de site klasseswingers betreft, maar ik vind het echt geen goede website, eerlijk gezegd vind ik het zelfs een enorme tegenvallen en dat vind ik jammer.
  Ik zie dat de site ook maar een 4,8 krijgt als score en dat kan ik me heel erg goed voorstellen want ik zou de site ook zeker geen hoger cijfer geven dan dat, eerder zelfs misschien nog wel een lager cijfer.
  Ik ben één maand lid geweest en ik heb af en toe wel op de site gezeten, maar dat was meer omdat ik er toch al voor betaald had en het dus net zo goed kon gebruiken die maand dan omdat ik de site zo goed en mooi vond.
  Want dat was dus zeer zeker niet zo. Maar ik lees op verschillende sites dat ik niet de enige ben die hier zo over denkt.

  Pleun (45) 16 februari 2019
 • Patrick (43)
  Klasseswingers onduidelijke website 2 reacties

  Ik ben geen fan van klasseswingers en de manier hoe deze website in zijn werk gaat! Ik vind het allemaal erg onduidelijk en voordat je een keer gevonden hebt waar je naar op zoek was ben je zo enige tijd verder. Dat vind ik heel erg zonde van mijn tijd en al helemaal als je er achter komt dat dit op andere websites heel anders en veel efficiënter gaat dan hier.

  Daarbij komt ook nog dat toen ik een tijdje geleden een vraag had en de klantenservice hier een mail over heb gestuurd, ik hier tot op heden nog nooit een antwoord heb gekregen. Dat vind ik absoluut niet netjes en dat is natuurlijk niet zoals het hoort.

  Patrick (43) 13 december 2018