• Patrick (43)
  Klasseswingers onduidelijke website 2 reacties

  Ik ben geen fan van klasseswingers en de manier hoe deze website in zijn werk gaat! Ik vind het allemaal erg onduidelijk en voordat je een keer gevonden hebt waar je naar op zoek was ben je zo enige tijd verder. Dat vind ik heel erg zonde van mijn tijd en al helemaal als je er achter komt dat dit op andere websites heel anders en veel efficiënter gaat dan hier.

  Daarbij komt ook nog dat toen ik een tijdje geleden een vraag had en de klantenservice hier een mail over heb gestuurd, ik hier tot op heden nog nooit een antwoord heb gekregen. Dat vind ik absoluut niet netjes en dat is natuurlijk niet zoals het hoort.

  Bezoek Klasseswingers

  Patrick (43) 13 december 2018
  • (37)

   Dit ben ik gedeeltelijk met je eens. Ik vind het inderdaad een onoverzichtelijke website en ik vind dat het een stuk beter zou moeten kunnen, maar in weet me er op zich wel te redden. Misschien heeft dat meer met niks skills op internetgebied te maken dan met jou dat weet ik niet, maar dit verschilt bij mij dus iets. Jouw ontevredenheid over de klantenservice kan ik niet beamen want hier heb ik nooitee te maken gehad.

   Ferry (37) 13 december 2018
  • (45)

   Aan de ene kant vind ik het jammer voor de website dat er zo veel ontevreden klanten zijn, maar aan de andere kant ben ik één van die ontevreden klanten en vind ik het wel belangrijk dat dit ook wordt uitgesproken anders is dit niet bekend.
   Ik vind de site niet perse onduidelijk, maar ik vind het gewoon heel erg onhandig in omgang.
   En de mensen die er op zitten, maar ook het aantal mensen, op deze site vind ik een enorme tegenvaller.
   Heel erg zonde, ik ben inmiddels op zoek naar een andere datingsite die beter bij mij en bij wat ik zoek past.

   Pleun (45) 16 februari 2019


Meer informatie en reviews over Klasseswingers