• Christopher (45)
  Lexa review 1 reactie

  Ik wil graag een review over Lexa schrijven omdat het mij regelmatig opvalt dat mensen die reviews schrijven, dat dit over het algemeen toch de negatieve dingen zijn die dan benoemt worden en dat vind ik zonde.
  Over alle dingen valt ook altijd iets positiefs te zeggen, zelfs wanneer het negatieve misschien overheerst en dat vind ik hier niet eens het geval.
  Ik ben al een hele tijd gebruiker van de website Lexa en ik heb nog nooit echt klachten hier over gehad, ook omdat er heel duidelijk op de website vermeld staat van hoeveel het kost en wat je voor dat geld kunt verwachten.
  Dus mocht je hier niet tevreden over zijn, dan had je dit voor tijd ook al kunnen inschatten omdat hier totaal niet stiekem over gedaan wordt.
  Ik vind dat er veel mensen op Lexa zitten en dat de mensen die hier op zitten ook goede intenties hebben om echt op zoek te gaan naar een relatie, dat was voor mij wel iets wat belangrijk was.
  Ik ben niet iemand die op zoek gaat naar een website voor een affaire of alleen voor het online deel, ik wil wel de potentie hebben tot een echte relatie.

  Bezoek Lexa

  Christopher (45) 13 juli 2019
  • (59)

   Hier kan ik mij heel erg in vinden, ik stoor me ook altijd aan de mensen die altijd maar iets te zeuren of te klagen hebben.
   Ik ben zelf wel een voorstander van opbouwende kritiek, begrijp me niet verkeerd, maar er zit verschil in opbouwende kritiek die bedoelt is om iets beter te maken en in het gewoon afzeiken van iets omdat ze daar zelf zin in hebben.
   Zelf zou je het ook niet leuk vinden om alleen maar negatieve dingen te horen te krijgen denk ik dan, maar schijnbaar zijn ze niet intelligent genoeg om dat zelf te bedenken.
   Noem dit mijn klaagzang, maar ik moet het wel kwijt en ik ben blij te zien dat ik niet de enige ben die zich hier erg aan stoort.

   Cornelis (59) 24 juli 2019


Meer informatie en reviews over Lexa