Lexa
7,9

Informatie over en rondom Lexa. De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,9. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Lexa is eenvoudig in gebruik te nemen. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
Review gemiddelde2.5 sterren waardering 3 reviews

Bezoek Lexa

https://www.lexa.nl

Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 76 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Froukje (24)
  Oude garde 0 reacties

  Voor de oude garde is Lexa best prima te doen. Althans: ik ben niet zo oud en het enige wat ik op de website zie zijn 40+ mensen. Is niet erg maar vind dat Lexa dit best op de homepagina mag zetten want ik dacht dat het een datingsite voor iedereen was. Vind het ook niet leuk dat je pas kan chatten na betaling, alsof iedereen het geld maar heeft om te betalen. Ik vind dat daten gratis moet zijn.

  3 sterren waardering

  Froukje (24) 5 december 2018
 • Janekom (41)
  Profiel plots verwijderd 0 reacties

  Zorg maar dat mijn geld terug is gestort op mijn rekening, of mijn betaalde status terug, dan hoeft het niet te escaleren. Het is niet verboden om dezelfde (niet kwetsend) tekst naar meerder personen te sturen, als het over hetzelfde onderwerp gaat. Tenzij jij in gesprek bent met een en dezelfde persoon (denkend dat je met meerder dames in gesprek bent)! Mijn tekst is NIET IN STRIJD met jullie voorwaarden, noch met de NEDERLANDSE WET! Anders moeten wij dat bij een gerechtelijk instantie toetsen!
  Als je serieus bent, dan moet je afvragen waarom deze personen dezelfde tekst hebben ontvangen! Wat was het onderwerp op dat moment? Gezien de snelheid waarom mijn profiel is verwijderd, is het aannemelijk dat of jullie lezen alles mee, of ik was in gesprek met een en dezelfde persoon van LEXA.NL, die zeker op de hoogte is van eerder optreden van het platform!
  Heel goed begrijpen, mijn computer registreert alles…dus mocht het escaleren, dan zullen jullie alles lezen in een review! Dan zal het mij absoluut niet schelen wie er onder leidt! Ik in ieder geval niet! Ik heb niks te verliezen, en IK HOEF GEEN LID TE BLIJVEN BIJ LEXA!!!
  LEXA heeft tot dinsdag 27 november om 2200 uur om mijn betaalde status te herstellen, of mijn geld terug te storten. Dan zal ik zorgen dat mijn profiel is verwijderd. Mocht dat niet gebeuren, dan zullen jullie moeten doen met mijn review, met de inhoud van het gevoerd gesprekken (plus de reactie van LEXA.NL), dan is het aan het publiek om te beoordelen!
  Spoed is essentieel... dus actie ondernemen (geld terug of status herstellen) voor dinsdag 27 november 2018 om 2200 uur!

  2 sterren waardering

  Janekom (41) 26 november 2018
 • Ossama (28)
  Klacht 0 reacties

  Ik ben een ontevreden klant over de datingsite Lexa. Mijn account wordt geschorst met als reden dat er klachten zouden zijn van een 3-tal vouwen. Ik heb het team toestemming gegeven om mijn berichten te screenen aangezien ik geen enkele keer in strijd heb gehandeld met de gedragscode van Lexa. Dit willen ze niet doen maar hun oplossing is mijn ongebruikte dagen van mijn lidmaatschap terug te betalen en zodat ik vervolgens weer opnieuw lid kan worden indien ik dat wil! Eigenlijk geven ze mij dus gelijk echter ik vind het een moeilijk verteerbare, acceptabele oplossing. Wel makkelijk voor het team.

  De reden van de ontevreden vrouwen zou wellicht kunnen ontstaan dat ik niet met alle vrouwen wil praten. De meeste vrouwen vragen om prive dingen. Ik adviseer je op zoek te gaan naar een andere site.

  2 sterren waardering

  Ossama (28) 4 november 2018

Plaats een review