• Janekom (41)
  Profiel plots verwijderd 0 reacties

  Zorg maar dat mijn geld terug is gestort op mijn rekening, of mijn betaalde status terug, dan hoeft het niet te escaleren. Het is niet verboden om dezelfde (niet kwetsend) tekst naar meerder personen te sturen, als het over hetzelfde onderwerp gaat. Tenzij jij in gesprek bent met een en dezelfde persoon (denkend dat je met meerder dames in gesprek bent)! Mijn tekst is NIET IN STRIJD met jullie voorwaarden, noch met de NEDERLANDSE WET! Anders moeten wij dat bij een gerechtelijk instantie toetsen!
  Als je serieus bent, dan moet je afvragen waarom deze personen dezelfde tekst hebben ontvangen! Wat was het onderwerp op dat moment? Gezien de snelheid waarom mijn profiel is verwijderd, is het aannemelijk dat of jullie lezen alles mee, of ik was in gesprek met een en dezelfde persoon van LEXA.NL, die zeker op de hoogte is van eerder optreden van het platform!
  Heel goed begrijpen, mijn computer registreert alles…dus mocht het escaleren, dan zullen jullie alles lezen in een review! Dan zal het mij absoluut niet schelen wie er onder leidt! Ik in ieder geval niet! Ik heb niks te verliezen, en IK HOEF GEEN LID TE BLIJVEN BIJ LEXA!!!
  LEXA heeft tot dinsdag 27 november om 2200 uur om mijn betaalde status te herstellen, of mijn geld terug te storten. Dan zal ik zorgen dat mijn profiel is verwijderd. Mocht dat niet gebeuren, dan zullen jullie moeten doen met mijn review, met de inhoud van het gevoerd gesprekken (plus de reactie van LEXA.NL), dan is het aan het publiek om te beoordelen!
  Spoed is essentieel... dus actie ondernemen (geld terug of status herstellen) voor dinsdag 27 november 2018 om 2200 uur!

  Bezoek Lexa

  Janekom (41) 26 november 2018


Meer informatie en reviews over Lexa