• Jill (49)
  onterecht hoge beoordeling 0 reacties

  Voordat ik me ook maar op een website zou aanmelden, had ik mezelf voorgenomen dat ik eerst eens goed onderzoek zou doen op het internet wat dan een goede website zou zijn en wat bovenal zou passen bij de eisen die ik zelf heb.
  Wat ik een heel mooi iets vond om te lezen betreft luckylovers, is dat ze heel bewust bezig zijn met het tegengaan van neppers op het internet en dat is toch iets wat heel erg speelt in deze tijd.
  Mensen beseffen niet hoeveel verdriet ze iemand doen door zich voor te doen als iemand anders en deze personen vervolgens verliefd op zich te laten worden, om ze uiteindelijk alleen achter te laten en hun hart te breken.
  Een vriendin van mij is dit overkomen en daardoor heb ik mezelf ook voorgenomen dat ik het nooit zo ver zou laten komen, omdat ik dit verdriet van dichtbij heb gezien.
  Maar los van dit positieve punt, vind ik verder weinig soeps van deze website, het is een hele saaie en beperkte website.
  De mannen die hier op zitten, zijn totaal niet de mannen waar ik normaal gesproken geïnteresseerd in zou zijn, maar ik wilde het toch een kans geven.
  En waaruit ik dus uiteindelijk er toch maar weer achter kwam dat deze mannen inderdaad niet bij mij passen, de mannen waar ik wel op val zijn hier niet te vinden.
  Dus naar mijn mening heeft deze site onterecht een hoge beoordeling gekregen, want ik kan hier niet vinden waar ik naar op zoek ben.

  Bezoek Luckylovers

  Jill (49) 31 maart 2019


Meer informatie en reviews over Luckylovers