Luckylovers
7,9

Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Luckylovers er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 7,9 als cijfer te geven. Bekijk Luckylovers informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.
2 reviews

Bezoek Luckylovers

https://www.luckylovers.nl

Ontevreden over Luckylovers? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 263 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Jill (49)
  onterecht hoge beoordeling 0 reacties

  Voordat ik me ook maar op een website zou aanmelden, had ik mezelf voorgenomen dat ik eerst eens goed onderzoek zou doen op het internet wat dan een goede website zou zijn en wat bovenal zou passen bij de eisen die ik zelf heb.
  Wat ik een heel mooi iets vond om te lezen betreft luckylovers, is dat ze heel bewust bezig zijn met het tegengaan van neppers op het internet en dat is toch iets wat heel erg speelt in deze tijd.
  Mensen beseffen niet hoeveel verdriet ze iemand doen door zich voor te doen als iemand anders en deze personen vervolgens verliefd op zich te laten worden, om ze uiteindelijk alleen achter te laten en hun hart te breken.
  Een vriendin van mij is dit overkomen en daardoor heb ik mezelf ook voorgenomen dat ik het nooit zo ver zou laten komen, omdat ik dit verdriet van dichtbij heb gezien.
  Maar los van dit positieve punt, vind ik verder weinig soeps van deze website, het is een hele saaie en beperkte website.
  De mannen die hier op zitten, zijn totaal niet de mannen waar ik normaal gesproken geïnteresseerd in zou zijn, maar ik wilde het toch een kans geven.
  En waaruit ik dus uiteindelijk er toch maar weer achter kwam dat deze mannen inderdaad niet bij mij passen, de mannen waar ik wel op val zijn hier niet te vinden.
  Dus naar mijn mening heeft deze site onterecht een hoge beoordeling gekregen, want ik kan hier niet vinden waar ik naar op zoek ben.

  Jill (49) 31 maart 2019
 • Teun (41)
  Luckylovers sexy mensen 2 reacties

  Wat mij heel erg opvalt is dat de mensen die op luckylovers zitten over het algemeen heel erg sexy zijn. Het zijn niet perse mensen die heel bewust op zoek zijn naar een relatie dan wel naar een leuk nachtelijk avontuurtje. Het zijn dan ook niet echt hele oude vrouwen die hier op zitten wat op andere sites soms wel zo is, maar dit vind ik hier juist een enorm pluspunt.

  Teun (41) 3 december 2018

Plaats een review