Reviews (3)

 • Tim (52)
  Goede site met beveiliging 0 reacties

  Luckylovers zet hoog in in het tegen gaan van nepprofielen en dat is tegenwoordig heel erg belangrijk voor mensen die op zoek gaan naar een datingsite.
  Voor mij speelde dit ook een grote rol en ik weet bij vrienden van mij ook.
  Dan is het toch super dat luckylovers hier rekening mee houdt en acties heeft ondernomen om dit zo goed mogelijk af te weren en tegen te gaan.
  Of het goed werkt weet ik niet maar ik voel me er in ieder geval wel een stuk veiliger bij en ik heb ook nog niet het idee gehad dat ik er door iemand werd ingeluisd.
  Als je op een datingwebsite zit dan heb je ook geen zin om ook nog eens de hele tijd op je hoede te moeten zijn omdat je bang bent dat de andere persoon nep is, dan wil je ie gewoon richten op het elkaar leren kennen en hier kan dat gelukkig in alle rust.

  Tim (52) 22 juli 2019
 • Jill (49)
  onterecht hoge beoordeling 0 reacties

  Voordat ik me ook maar op een website zou aanmelden, had ik mezelf voorgenomen dat ik eerst eens goed onderzoek zou doen op het internet wat dan een goede website zou zijn en wat bovenal zou passen bij de eisen die ik zelf heb.
  Wat ik een heel mooi iets vond om te lezen betreft luckylovers, is dat ze heel bewust bezig zijn met het tegengaan van neppers op het internet en dat is toch iets wat heel erg speelt in deze tijd.
  Mensen beseffen niet hoeveel verdriet ze iemand doen door zich voor te doen als iemand anders en deze personen vervolgens verliefd op zich te laten worden, om ze uiteindelijk alleen achter te laten en hun hart te breken.
  Een vriendin van mij is dit overkomen en daardoor heb ik mezelf ook voorgenomen dat ik het nooit zo ver zou laten komen, omdat ik dit verdriet van dichtbij heb gezien.
  Maar los van dit positieve punt, vind ik verder weinig soeps van deze website, het is een hele saaie en beperkte website.
  De mannen die hier op zitten, zijn totaal niet de mannen waar ik normaal gesproken geïnteresseerd in zou zijn, maar ik wilde het toch een kans geven.
  En waaruit ik dus uiteindelijk er toch maar weer achter kwam dat deze mannen inderdaad niet bij mij passen, de mannen waar ik wel op val zijn hier niet te vinden.
  Dus naar mijn mening heeft deze site onterecht een hoge beoordeling gekregen, want ik kan hier niet vinden waar ik naar op zoek ben.

  Jill (49) 31 maart 2019
 • Teun (41)
  Luckylovers sexy mensen 2 reacties

  Wat mij heel erg opvalt is dat de mensen die op luckylovers zitten over het algemeen heel erg sexy zijn. Het zijn niet perse mensen die heel bewust op zoek zijn naar een relatie dan wel naar een leuk nachtelijk avontuurtje. Het zijn dan ook niet echt hele oude vrouwen die hier op zitten wat op andere sites soms wel zo is, maar dit vind ik hier juist een enorm pluspunt.

  Teun (41) 3 december 2018