• Teun (41)
    Luckylovers sexy mensen 2 reacties

    Wat mij heel erg opvalt is dat de mensen die op luckylovers zitten over het algemeen heel erg sexy zijn. Het zijn niet perse mensen die heel bewust op zoek zijn naar een relatie dan wel naar een leuk nachtelijk avontuurtje. Het zijn dan ook niet echt hele oude vrouwen die hier op zitten wat op andere sites soms wel zo is, maar dit vind ik hier juist een enorm pluspunt.

    Bezoek Luckylovers

    Teun (41) 3 december 2018
    •  (49)

      Klopt, de vrouwen die ik hier tegen kom zijn meestal niet op zoek naar een huwelijkskandidaat. En dat komt mij alleen maar goed uit want dat is ook zeer zeker niet hetgeen waar ik naar op zoek ben. Ik zoek wat leuk en vrouwelijk vertier en daarvoor ben ik hier op de juiste plaats.

      Lars (49) 3 december 2018
    •  (49)

      Ja dat is mij ook opgevallen, maar dat zijn dus niet de mannen waar ik naar op zoek ben. Ik vind het helemaal prima dat de mannen sexy zijn hoor, graag zelfs, maar dat van een nachtelijk avontuurtje dat zie ik niet zitten. Die leeftijd heb ik gehad, ik zoek nu echt iemand die voor de langere termijn durft te gaan en dat soort mensen kan ik helaas niet vinden op Luckylovers, dat was voor mij een behoorlijke tegenvaller.

      Jill (49) 31 maart 2019


Meer informatie en reviews over Luckylovers