• Jesse (45)
  Kleine site weinig leden 1 reactie

  Mijngeheimeliefde is maar een kleine website, wat zo zijn voordelen en zijn nadelen heeft.
  Een groot voordeel hiervan vind ik dat je heel veel leden die erop zitten wel een Bertje kent of een keer mee gesproken hebt waardoor je ook wel een soort vriendschap met een aantal van deze mensen opbouwt.
  Een nadeel hiervan vind ik echter dat er maar weinig leden op zit waardoor de kans dat je een leuke vrouw voor een relatie vindt, maar erg klein is.
  Zodra er dan een keer een nieuwe vrouw zich aanmeldt hier, dan krijgt deze vrouw ook gelijk heel veel aandacht van bijna alle mannen van deze site.
  Voor de vrouwen waarschijnlijk erg leuk om die aandacht te krijgen, maar het is vaak maar van korte duur, tenzij de klik er is.

  Bezoek MijnGeheimeLiefde

  Jesse (45) 28 maart 2019
  • (60)

   Ik neem aan dat je beetje in plaats van Bertje bedoelt, maar dat doet er verder ook niet toe.
   Ik ben het wel met je eens dat bijna iedereen die hier op zit dat je die wel een keer gesproken hebt of in ieder geval voorbij hebt zien komen bij de mensen die online zijn op dat moment.
   Als dit leuke mensen zijn is dat goed, maar wanneer je nog niet iemand tegen bent gekomen die je leuk vind, dan is dat natuurlijk minder fijn aan deze kleine site.
   Ik zelf zit er niet mee omdat er naar mijn weten genoeg leuke mensen hierop te vinden zijn en ik verder geen problemen zie.

   Henk (60) 29 juni 2019


Meer informatie en reviews over MijnGeheimeLiefde