Reviews (4)

 • Peter (62)
  Stiekem gedoe 0 reacties

  Wat een stiekem gedoe op mijngeheimeliefde.nl ik snap niet waarom je over zoiets stiekem en geheim zou moeten doen.
  De liefde is toch iets wat je openlijk mag vieren en waar je van mag genieten en niet iets waar je een geheim van zou moeten maken.
  Behalve als je iets te verbergen hebt, zoals dat je thuis een partner hebt, maar dan zit je sowieso al fout en doe je iets niet goed dus daar ben ik helemaal geen voorstander van.
  Ik ben iemand die zich totaal niet schaamt voor als ik verliefd ben of een oogje op iemand heb, dat is toch juist een compliment voor die andere persoon dus dat hier een geheim van gemaakt zou moeten worden vind ik echt de grootste onzin die er bestaat.

  Peter (62) 31 juli 2019
 • Henk (60)
  Hoge betrouwbaarheid 1 reactie

  Mijngeheimeliefde is een hele discrete website die er heel veel aan doet om nepleden tegen te gaan, hierdoor is de betrouwbaarheid van deze website heel erg hoog.
  Dit is voor mij erg belangrijk geweest als reden om mij hier aan te melden.
  Ik ben op een andere website een keer voor de gek gehouden, toen bleek iemand niet te zijn wie ze zei dat ze was en daar heb ik een lange tijd last van gehad.
  Daarna heb ik een tijd lang niet meer genoeg vertrouwen gehad om weer op datingsites te gaan kijken, totdat ik de advertentie van deze website zag.
  Toen ik zag staan dat ze er alles aan doen om nepleden tegen te gaan, ben ik toch weer over de brug gegaan en heb ik mij hier aangemeld.
  Tot nu toe heb ik ook alleen nog maar leuke mensen ontmoet hier, dus dat is een goede keuze geweest.

  Henk (60) 29 juni 2019
 • Jesse (45)
  Kleine site weinig leden 1 reactie

  Mijngeheimeliefde is maar een kleine website, wat zo zijn voordelen en zijn nadelen heeft.
  Een groot voordeel hiervan vind ik dat je heel veel leden die erop zitten wel een Bertje kent of een keer mee gesproken hebt waardoor je ook wel een soort vriendschap met een aantal van deze mensen opbouwt.
  Een nadeel hiervan vind ik echter dat er maar weinig leden op zit waardoor de kans dat je een leuke vrouw voor een relatie vindt, maar erg klein is.
  Zodra er dan een keer een nieuwe vrouw zich aanmeldt hier, dan krijgt deze vrouw ook gelijk heel veel aandacht van bijna alle mannen van deze site.
  Voor de vrouwen waarschijnlijk erg leuk om die aandacht te krijgen, maar het is vaak maar van korte duur, tenzij de klik er is.

  Jesse (45) 28 maart 2019
 • Marcus (55)
  Mijngeheimeliefde discrete site 2 reacties

  Ik vind mijngeheimeliefde een erg discrete website die goed omgaat met de privacy van de klanten.
  De mensen die ik hier ontmoet daar hoef je alleen maar de hoognodige informatie aan te geven en meer niet, precies zoals het op zo’n website zou moeten zijn.
  Verder is de website middelmatig, er zijn niet te veel dingen om te doen op de site maar de dingen die het moet kunnen zitten er op en dat is het belangrijkste.
  Ergens maakt die privacy het wel wat ingewikkeld, maar aan de andere kant vind ik het hier ook heel erg spannend door worden.

  Marcus (55) 25 december 2018