• Henk (60)
  Hoge betrouwbaarheid 1 reactie

  Mijngeheimeliefde is een hele discrete website die er heel veel aan doet om nepleden tegen te gaan, hierdoor is de betrouwbaarheid van deze website heel erg hoog.
  Dit is voor mij erg belangrijk geweest als reden om mij hier aan te melden.
  Ik ben op een andere website een keer voor de gek gehouden, toen bleek iemand niet te zijn wie ze zei dat ze was en daar heb ik een lange tijd last van gehad.
  Daarna heb ik een tijd lang niet meer genoeg vertrouwen gehad om weer op datingsites te gaan kijken, totdat ik de advertentie van deze website zag.
  Toen ik zag staan dat ze er alles aan doen om nepleden tegen te gaan, ben ik toch weer over de brug gegaan en heb ik mij hier aangemeld.
  Tot nu toe heb ik ook alleen nog maar leuke mensen ontmoet hier, dus dat is een goede keuze geweest.

  Bezoek MijnGeheimeLiefde

  Henk (60) 29 juni 2019
  • (62)

   Als er ook websites zijn die er weinig of zelfs niets aan doen om nepleden tegen te gaan dan vind ik dit heel erg slecht, want ik vind dat het bij de service van een website hoort om dit soort rare mensen tegen te gaan die hier mensen willen oplichten.
   Het is mij hier nog nooit opgevallen, maar ik weet ook niet of ik zo'n nep lid wel zou herkennen of niet, want waarschijnlijk weten die ook wel precies wat ze dan moeten zeggen om het geloofwaardig te maken.
   De mensen die ik hier heb ontmoet vind ik leuke en aardige mensen, ik heb alleen een hekel aan dat stiekeme gedoe.

   Peter (62) 31 juli 2019


Meer informatie en reviews over MijnGeheimeLiefde