• Berend (58)
  Gratis profiel op nieuwerelatie 1 reactie

  Op nieuwerelatie.nl kun je een gratis profiel aanmaken en zo eerst kijken of dit wel of niet bij je past en of het iets voor je is of niet, voordat je hier je geld aan uitgeeft en achteraf spijt hebt.
  Alle profielen worden met de hand nagekeken heb ik gelezen en degene die ze niet vertrouwen, worden gelijk weer verwijderd en dat is een toepassing op deze website die me heel goed bevalt.
  Het is een website voor mensen uit Nederland en uit België dus in principe heb je een heel groot zoekgebied waar je mensen kunt opzoeken, toch kun je ook sorteren op regio als je er niet op zit te wachten om heel ver te moeten reizen.
  Al deze dingen bevallen mij zeer goed aan nieuwerrelatie.nl dus ik ben hier goed over te spreken, ik vind dat ze veel slimme en nuttige toepassingen hierop hebben zitten.

  Bezoek Nieuwerelatie

  Berend (58) 29 juli 2019
  • (51)

   Dat klopt en ik vind het ook echt wel goed dat je er niet meteen voor langere tijd aan vast zit en dat je eerst even kunt kijken of het bij je past of niet.
   Maar je moet wel begrijpen dat wanneer je niet betaalt op deze website, je ook maar heel beperkt bent in je mogelijkheden hier want dan kun je zelf ook niet zo veel beginnen als lid.
   Wil je over meer opties/mogelijkheden beschikken dan zul je toch echt wat geld moeten betalen.
   En dat het in heel Nederland en België is dat lijkt heel mooi, maar zit je er echt op te wachten om zo'n eind te moeten reizen voor iemand? Dat is ook wel weer iets om over na te denken.

   Peter (51) 25 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Nieuwerelatie