Nieuwerelatie
7,5

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Nieuwerelatie. Nieuwerelatie behaalt een 7,5 als rapportcijfer. Dit omdat de datingsite makkelijk te gebruiken is, de klantenservice goed bereikbaar is en de website betrouwbaar is bevonden.

2 reviews

Bezoek Nieuwerelatie

https://www.nieuwerelatie.nl

Ontevreden over Nieuwerelatie? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 270 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Huub (49)
  Alleen nieuwe relaties 0 reacties

  De site heet nieuwerelatie, maar volgens mij houdt dat dan in dat je hoer alleen op kunt als je een mislukte relatie hebt gehad om wat voor reden dan ook.
  Dit vind ik niet helemaal terecht omdat ik altijd van mening ben dat iedereen welkom moet zijn en al helemaal op een datingwebsite, daar moet je niet geweigerd kunnen worden omdat je toevallig geen mislukte relatie achter de rug hebt.
  Verder vind ik dat er niets mis is met deze site, maar het staat me niet aan dat het niet voor iedereen is.

  Huub (49) 16 maart 2019
 • Harm (63)
  Nieuwerelatie goed initiatief 2 reacties

  Ik vind het idee achter de website ‘nieuwerelatie’ heel erg mooi! Want of je nu een stukgelopen relatie / huwelijk hebt, of je partner is overleden. Alle mensen willen op den duur graag iemand hebben waar ze de rest van hun leven mee kunnen delen en voor die mensen is nieuwerelatie een perfecte site. Wat ik hier ook heel erg fijn vind is dat je je leed met anderen hier kunt delen, omdat veel mensen hier een soortgelijk iets hebben meegemaakt.

  Harm (63) 8 december 2018

Plaats een review