Reviews (5)

 • Peter (51)
  Nieuwe relatie klacht 0 reacties

  Ik heb wel een minpunt over nieuwerelatie.nl te melden, wat je ook als klacht zou kunnen opvatten.
  Toch wil ik er ook geen groter probleem van maken dan wat het is.
  Het is namelijk zo dat nieuwerelatie.nl in Nederland en België de mensen zoekt, maar dat je ook op je eigen regio kunt zoeken.
  In je eigen regio op zoek gaan naar een date dat lijkt in de eerste instantie heel erg mooi, maar als je kijkt hoeveel mensen van deze website er maar bij jou in de regio wonen dan wordt de spoeling ineens een heel stuk dunner en blijft er niet zo veel meer over.
  Daarbij komt dat als je hier iemand uit je regio zou kunnen vinden, het in het echt ook niet zo heel lastig zou moeten zijn.
  Maar ik ben nu al zo lang single en ik kan echt geen leuke vrouw tegen komen hier uit de regio dus de kans dat dat op het internet ineens wel zou lukken zou ook wel heel bijzonder zijn.
  En dat was dus ook niet het geval, dus dit is hier een optie die in alle gevallen veel mooier lijkt dan dat het is.

  Peter (51) 25 augustus 2019
 • Berend (58)
  Gratis profiel op nieuwerelatie 1 reactie

  Op nieuwerelatie.nl kun je een gratis profiel aanmaken en zo eerst kijken of dit wel of niet bij je past en of het iets voor je is of niet, voordat je hier je geld aan uitgeeft en achteraf spijt hebt.
  Alle profielen worden met de hand nagekeken heb ik gelezen en degene die ze niet vertrouwen, worden gelijk weer verwijderd en dat is een toepassing op deze website die me heel goed bevalt.
  Het is een website voor mensen uit Nederland en uit België dus in principe heb je een heel groot zoekgebied waar je mensen kunt opzoeken, toch kun je ook sorteren op regio als je er niet op zit te wachten om heel ver te moeten reizen.
  Al deze dingen bevallen mij zeer goed aan nieuwerrelatie.nl dus ik ben hier goed over te spreken, ik vind dat ze veel slimme en nuttige toepassingen hierop hebben zitten.

  Berend (58) 29 juli 2019
 • Pamela (36)
  Twee landen 1 reactie

  Ik snap niet waarom er wordt gekozen om een site te maken voor twee landen, zowel Nederland als België. Ik vind dat dis echt niet handig. Zelf woon ik in Groningen en voor ik boven in België ben, ben ik zo vier uur verder. Laat staan dat de persoon verder onder in België zou wonen dan is de reistijd helemaal niet meer te doen. Daarbij hebben ze nu ruim 72.000 leden op deze site, dat is toch veel te veel van het goede en de helft zal we Belgisch zijn. Niet dat ik iets tegen Belgen heb hoor, absoluut niet zelfs ik ben dol op hun taaltje. Maar ik zou het nooit kunnen om een relatie met iemand over de grens te nemen, alleen als om het reizen

  Pamela (36) 5 mei 2019
 • Huub (49)
  Alleen nieuwe relaties 1 reactie

  De site heet nieuwerelatie, maar volgens mij houdt dat dan in dat je hoer alleen op kunt als je een mislukte relatie hebt gehad om wat voor reden dan ook.
  Dit vind ik niet helemaal terecht omdat ik altijd van mening ben dat iedereen welkom moet zijn en al helemaal op een datingwebsite, daar moet je niet geweigerd kunnen worden omdat je toevallig geen mislukte relatie achter de rug hebt.
  Verder vind ik dat er niets mis is met deze site, maar het staat me niet aan dat het niet voor iedereen is.

  Huub (49) 16 maart 2019
 • Harm (63)
  Nieuwerelatie goed initiatief 2 reacties

  Ik vind het idee achter de website ‘nieuwerelatie’ heel erg mooi! Want of je nu een stukgelopen relatie / huwelijk hebt, of je partner is overleden. Alle mensen willen op den duur graag iemand hebben waar ze de rest van hun leven mee kunnen delen en voor die mensen is nieuwerelatie een perfecte site. Wat ik hier ook heel erg fijn vind is dat je je leed met anderen hier kunt delen, omdat veel mensen hier een soortgelijk iets hebben meegemaakt.

  Harm (63) 8 december 2018