• Harm (63)
  Nieuwerelatie goed initiatief 2 reacties

  Ik vind het idee achter de website ‘nieuwerelatie’ heel erg mooi! Want of je nu een stukgelopen relatie / huwelijk hebt, of je partner is overleden. Alle mensen willen op den duur graag iemand hebben waar ze de rest van hun leven mee kunnen delen en voor die mensen is nieuwerelatie een perfecte site. Wat ik hier ook heel erg fijn vind is dat je je leed met anderen hier kunt delen, omdat veel mensen hier een soortgelijk iets hebben meegemaakt.

  Bezoek Nieuwerelatie

  Harm (63) 8 december 2018
  • (54)

   Dat kaatste wat jij aangeeft ervaar ik precies zo. Ik ben een aantal jaren geleden mijn man verloren aan kanker en sindsdien voel ik me erg alleen. In het begin moest ik niets van andere mannen weten, maar zo langzamerhand voel ik steeds meer dat ik klaar ben voor een nieuwe relatie. Hier zijn heel veel mensen die precies weten hoe ik mij voel, omdat zij hetzelfde hebben meegemaakt of iets dat er op lijkt. Je voelt je hier fijn omdat mensen je begrijpen.

   Jolien (54) 8 december 2018
  • (49)

   Het zal allemaal best dat je je leed hier kunt delen met mensen die een soortgelijk iets hebben meegemaakt, maar dat vind ik gene noodzaak voor een relatie. En ik vind dat je door deze manier ook heel veel leuke mensen niet te spreken krijgt omdat die mensen geen drama relatie achter de rug hebben. Terwijl die mensen misschien wel net degene zijn op wie jij zit te wachten.

   Huub (49) 16 maart 2019


Meer informatie en reviews over Nieuwerelatie