• Gerrit (56)
  Op zoek maar niet vindbaar 1 reactie

  De site heet op zoek naar jou maar volgens mij kun je hier blijven zoeken totdat je een ons weegt, maar of je ook echt iemand zult vinden vraag ik mij serieus af.
  De mensen die hier op zitten zijn toch wel bijzonder en de mensen die op deze site zitten zijn ook best wel streng christelijk.
  Waarschijnlijk vinden zij dit heel erg belangrijk en er zijn ook wel anderen christenen die wat minder streng zijn en zij zullen het ook minder erg vinden om met iemand met een andere of geen religie te daten.
  Ik ben blij met mijn religie en ik vind het ook fijn als ik dit kan delen met mijn partner maar het hoeft voor mij niet perse.

  Bezoek Opzoeknaarjou

  Gerrit (56) 11 maart 2019
  • (33)

   Voor veel christenen is het wel belangrijk om iemand te vinden die ook deze religie hebben, niet perse omdat we tegen andere geloofsovertuigingen zijn, maar wel omdat we elkaar dan beter begrijpen. Dat maakt alles zo veel eenvoudiger. Maar ook ik ben van mening dat je echte liefde nooit tegen houdt en als ik iemand tegen kom met een andere geloofsovertuiging dan sta ik hier zeker voor open.

   Julia (33) 4 mei 2019


Meer informatie en reviews over Opzoeknaarjou