Reviews ( 3 )

 • Julia (33)
  Opzoeknaarjou voor oudere leden 0 reacties

  Ik heb ondervonden dat opzoeknaarjou niet gemaakt is voor leden van mijn leeftijd, tenzij je op (veel) oudere mannen valt want dan kun je hier je lol niet op.

  Zelf ben ik 33 jaar oud en de kans dat je hier iemand onder de 40 jaar oud vind is heel erg klein.
  Alsdit je al lukt dan mag je heel blij zijn, maar dan moet je er nog achter zien te komen of het wel klikt tussen jullie.
  En wanneer dat niet zo is, dan ben je weer terug bij af en dan ben je eerst weer een oneindigheid aan tijd kwijt om iemand van je eigen leeftijd te vinden enzovoort enzovoort.
  Geen succes dus

  Julia (33) 4 mei 2019
 • Gerrit (56)
  Op zoek maar niet vindbaar 1 reactie

  De site heet op zoek naar jou maar volgens mij kun je hier blijven zoeken totdat je een ons weegt, maar of je ook echt iemand zult vinden vraag ik mij serieus af.
  De mensen die hier op zitten zijn toch wel bijzonder en de mensen die op deze site zitten zijn ook best wel streng christelijk.
  Waarschijnlijk vinden zij dit heel erg belangrijk en er zijn ook wel anderen christenen die wat minder streng zijn en zij zullen het ook minder erg vinden om met iemand met een andere of geen religie te daten.
  Ik ben blij met mijn religie en ik vind het ook fijn als ik dit kan delen met mijn partner maar het hoeft voor mij niet perse.

  Gerrit (56) 11 maart 2019
 • Bart (48)
  opzoeknaarjou beoordeling 2 reacties

  Opzoeknaarjou is een website speciaal voor mensen die christen zijn en dat was vooraf niet duidelijk bij mij. Hier kwam ik pas achter nadat ik mijn eerste betaling op de website gedaan had. Nu is dit voor mij niet een reden om geen relatie met iemand aan te gaan, het geloof, maar als ik het had geweten had ik zelf niet voor deze site gekozen. Omdat ik er toch al voor betaald had besloot ik hier in ieder geval die periode gebruik van te maken en ik moet bekennen dat ik mijn mening over christenen in het algemeen volledig heb bijgesteld. Ik had waarschijnlijk toch een beetje een vooroordeel hierover van mensen die heel degelijk zijn. En soms is dat ook wel zo, net als bij alle andere mensen maar ook heel vaak is dit niet het geval. Wat dat betreft moet ik de site dus dankbaar zijn!

  Bart (48) 25 december 2018

Plaats een review