Reviews (5)

 • Lars (59)
  Opzoeknaarjou ervaring 0 reacties

  Voor de christelijke mensen onder ons is de site opzoeknaarjou een hele goede optie op zoek naar een nieuwe liefde in je leven.
  Voor mij is het belangrijk dat een nieuwe vrouw in mijn leven wel christelijk is en dat kun je niet zo maar aan iemand ruiken.
  Op een website als deze weet je gewoon zeker van iedereen die hier op zit dat hij of zij christelijk is en dat scheelt een hoop gezoek.
  Voor mensen zoals ik maakt dit de zaken zoveel makkelijker dan voorheen dus ja, ik ben heel blij met deze website!

  Lars (59) 12 december 2019
 • Christine (55)
  Opzoeknaarjou mooie kans 0 reacties

  Opzoeknaarjou is voor mij een hele mooie kans op een leuke relatie met een leuke man. Ik ben alweer vijf jaar alleenstaand en ik vind het wel weer een keer tijd worden voor nieuw geluk in mijn leven, ik heb dit lange tijd afgehouden en nu vind ik dat het moment weer daar is. Ik merk in ieder geval dat ik hier zelf weer voor open sta en dat was twee jaar geleden nog niet het geval. Opzoeknaarjou is in mijn geval hiervoor de goede aangewezen website om dit te proberen, om alle normen en waarden waar zij voor staan. Ik begrijp wel dat er wat meer ouderen dan jongeren op zitten, maar dat is voor mij helemaal niet erg, zelf ben ik ook niet meer de jongste en dan is het juist wel prettig om niet zoveel jongeren om me heen te hebben. Daar heb ik echter toch niets aan als ik kijk waar ik naar op zoek ben. Tot nu toe bevalt de website me erg goed, maar ik moet zeggen dat ik hier nog maar net een aantal dagen op zit.

  Christine (55) 30 juli 2019
 • Julia (33)
  Opzoeknaarjou voor oudere leden 1 reactie

  Ik heb ondervonden dat opzoeknaarjou niet gemaakt is voor leden van mijn leeftijd, tenzij je op (veel) oudere mannen valt want dan kun je hier je lol niet op.

  Zelf ben ik 33 jaar oud en de kans dat je hier iemand onder de 40 jaar oud vind is heel erg klein.
  Alsdit je al lukt dan mag je heel blij zijn, maar dan moet je er nog achter zien te komen of het wel klikt tussen jullie.
  En wanneer dat niet zo is, dan ben je weer terug bij af en dan ben je eerst weer een oneindigheid aan tijd kwijt om iemand van je eigen leeftijd te vinden enzovoort enzovoort.
  Geen succes dus

  Julia (33) 4 mei 2019
 • Gerrit (56)
  Op zoek maar niet vindbaar 1 reactie

  De site heet op zoek naar jou maar volgens mij kun je hier blijven zoeken totdat je een ons weegt, maar of je ook echt iemand zult vinden vraag ik mij serieus af.
  De mensen die hier op zitten zijn toch wel bijzonder en de mensen die op deze site zitten zijn ook best wel streng christelijk.
  Waarschijnlijk vinden zij dit heel erg belangrijk en er zijn ook wel anderen christenen die wat minder streng zijn en zij zullen het ook minder erg vinden om met iemand met een andere of geen religie te daten.
  Ik ben blij met mijn religie en ik vind het ook fijn als ik dit kan delen met mijn partner maar het hoeft voor mij niet perse.

  Gerrit (56) 11 maart 2019
 • Bart (48)
  opzoeknaarjou beoordeling 2 reacties

  Opzoeknaarjou is een website speciaal voor mensen die christen zijn en dat was vooraf niet duidelijk bij mij. Hier kwam ik pas achter nadat ik mijn eerste betaling op de website gedaan had. Nu is dit voor mij niet een reden om geen relatie met iemand aan te gaan, het geloof, maar als ik het had geweten had ik zelf niet voor deze site gekozen. Omdat ik er toch al voor betaald had besloot ik hier in ieder geval die periode gebruik van te maken en ik moet bekennen dat ik mijn mening over christenen in het algemeen volledig heb bijgesteld. Ik had waarschijnlijk toch een beetje een vooroordeel hierover van mensen die heel degelijk zijn. En soms is dat ook wel zo, net als bij alle andere mensen maar ook heel vaak is dit niet het geval. Wat dat betreft moet ik de site dus dankbaar zijn!

  Bart (48) 25 december 2018