Opzoeknaarjou
6,0

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Opzoeknaarjou. Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Opzoeknaarjou er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 6,0 als cijfer te geven.

2 reviews

Bezoek Opzoeknaarjou

https://www.opzoeknaarjou.nl

Ontevreden over Opzoeknaarjou? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 227 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Gerrit (56)
  Op zoek maar niet vindbaar 0 reacties

  De site heet op zoek naar jou maar volgens mij kun je hier blijven zoeken totdat je een ons weegt, maar of je ook echt iemand zult vinden vraag ik mij serieus af.
  De mensen die hier op zitten zijn toch wel bijzonder en de mensen die op deze site zitten zijn ook best wel streng christelijk.
  Waarschijnlijk vinden zij dit heel erg belangrijk en er zijn ook wel anderen christenen die wat minder streng zijn en zij zullen het ook minder erg vinden om met iemand met een andere of geen religie te daten.
  Ik ben blij met mijn religie en ik vind het ook fijn als ik dit kan delen met mijn partner maar het hoeft voor mij niet perse.

  Gerrit (56) 11 maart 2019
 • Bart (48)
  opzoeknaarjou beoordeling 2 reacties

  Opzoeknaarjou is een website speciaal voor mensen die christen zijn en dat was vooraf niet duidelijk bij mij. Hier kwam ik pas achter nadat ik mijn eerste betaling op de website gedaan had. Nu is dit voor mij niet een reden om geen relatie met iemand aan te gaan, het geloof, maar als ik het had geweten had ik zelf niet voor deze site gekozen. Omdat ik er toch al voor betaald had besloot ik hier in ieder geval die periode gebruik van te maken en ik moet bekennen dat ik mijn mening over christenen in het algemeen volledig heb bijgesteld. Ik had waarschijnlijk toch een beetje een vooroordeel hierover van mensen die heel degelijk zijn. En soms is dat ook wel zo, net als bij alle andere mensen maar ook heel vaak is dit niet het geval. Wat dat betreft moet ik de site dus dankbaar zijn!

  Bart (48) 25 december 2018

Plaats een review