• Julia (33)
  Opzoeknaarjou voor oudere leden 1 reactie

  Ik heb ondervonden dat opzoeknaarjou niet gemaakt is voor leden van mijn leeftijd, tenzij je op (veel) oudere mannen valt want dan kun je hier je lol niet op.

  Zelf ben ik 33 jaar oud en de kans dat je hier iemand onder de 40 jaar oud vind is heel erg klein.
  Alsdit je al lukt dan mag je heel blij zijn, maar dan moet je er nog achter zien te komen of het wel klikt tussen jullie.
  En wanneer dat niet zo is, dan ben je weer terug bij af en dan ben je eerst weer een oneindigheid aan tijd kwijt om iemand van je eigen leeftijd te vinden enzovoort enzovoort.
  Geen succes dus

  Bezoek Opzoeknaarjou

  Julia (33) 4 mei 2019
  • (55)

   Dit is een punt wat ik veel meer hoor op de website en ik snap dat dat voor mensen van jullie leeftijd heel vervelend kan zijn en dat dat ook niet iets is waar jullie op zitten te wachten. Zelf ben ik 55 jaar en voor mij valt dit dus positief uit omdat ik niet op zoek ben naar iemand van jouw leeftijd. Ondanks dat vind ik de rest van de website ook erg goed zijn werk doen en ben ik zeer tevreden over de gang van zaken hier, wel jammer dat er voor de jonge daters op deze website dat het voor hen niet altijd even leuk is. Ook daar moet rekening mee gehouden worden vind ik.

   Christine (55) 30 juli 2019


Meer informatie en reviews over Opzoeknaarjou