• Bart (48)
  opzoeknaarjou beoordeling 2 reacties

  Opzoeknaarjou is een website speciaal voor mensen die christen zijn en dat was vooraf niet duidelijk bij mij. Hier kwam ik pas achter nadat ik mijn eerste betaling op de website gedaan had. Nu is dit voor mij niet een reden om geen relatie met iemand aan te gaan, het geloof, maar als ik het had geweten had ik zelf niet voor deze site gekozen. Omdat ik er toch al voor betaald had besloot ik hier in ieder geval die periode gebruik van te maken en ik moet bekennen dat ik mijn mening over christenen in het algemeen volledig heb bijgesteld. Ik had waarschijnlijk toch een beetje een vooroordeel hierover van mensen die heel degelijk zijn. En soms is dat ook wel zo, net als bij alle andere mensen maar ook heel vaak is dit niet het geval. Wat dat betreft moet ik de site dus dankbaar zijn!

  Bezoek Opzoeknaarjou

  Bart (48) 25 december 2018
  • (44)

   Als je niet wist dat de website voor christenen is, dan heb je je ogen niet in je hoofd zitten want dit staat er heel duidelijk op vermeld.
   En ik kan er altijd best kwaad om worden wanneer mensen een vooroordeel over christenen hebben.
   Wij zijn ook maar gewoon mensen, die toevallig in god geloven maar verder is er niets bijzonders aan ons.
   En ik zou het heel erg op prijs stellen als de rest van de wereld zich dit ook gaat realiseren.

   Judith (44) 25 december 2018
  • (56)

   Ik wist wel waar deze site voor stond en dit staat ook duidelijk op de site omschreven ( dus eerlijk gezegd had je dit kunnen weten ) maar ik besefte niet hoe streng gelovig de mensen hier zijn. Voor mij hoeft dit allemaal niet zo streng en zo heftig dus ik weet niet zo goed of dit wel iets voor mij is.

   Gerrit (56) 11 maart 2019


Meer informatie en reviews over Opzoeknaarjou