• Miriam (60)
  Ourtime goede website 1 reactie

  Ourtime is een website die speciaal opgericht is voor mensen van 50 jaar en ouder en ik vind het heel erg goed dat er rekening wordt gehouden met onze leeftijdscategorie. Wij zitten er niet op te wachten om met jongens in aanraking te komen van een jaar of 20 en andersom natuurlijk ook niet.
  Ourtime heeft hier aan gedacht met deze website als resultaat, dat vind ik heel erg goed en bovendien heel erg slim want ik denk dat er met mij veel meer mensen zijn die er zo over denken.
  Nu is de spoeling veel dunner waar je uit kunt kiezen, wat het veel eenvoudiger maakt. Ik zit nu niet meer tijdenlang achter elkaar pagina's te bezoeken om te kijken welke man mij wel of niet bevalt.
  Op ourtime gaat dit allemaal een stuk sneller, dus ik vind dat erg fijn.

  Bezoek Ourtime

  Miriam (60) 8 juli 2019
  • (59)

   Ik ben ook wel goed te spreken over Ourtime en dat exact om dezelfde reden als wat jij aan geeft. Ik vind de meiden van een jaar of 20 prachtig om naar te kijken en ik ben ook zeker niet bang om toe te geven dat ik mijn ogen daar graag de kost aan geef, maar om hier een relatie of een date mee te beginnen, dat is aan mij niet besteed. En ik weet inderdaad ook zeker dat die meiden daar ook niet vrolijk van worden, tenzij ze foute intenties hebben en meer op het geld uit zijn, maar in geen van beide gevallen is dit goed.

   Rudy (59) 8 juli 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime