• Vinnie (30)
  Negatieve review Ourtime 1 reactie

  Ik ben het niet helemaal eens met de positieve reviews hier. Ten eerste er zitten vele nepprofielen op de site en ten tweede wacht ik reeds meer dan 2 maanden op de (mij toegezegde) restitutie van mijn geld.
  Verder wil ik nog opmerken dat de site niet aangeeft dat je binnen 14 dagen je geld terug kunt vragen omdat het een internetaankoop is. Omdat ze dit niet vermelden krijg je wettelijk een jaar de tijd.
  Dus bevalt de site niet, maak hier dan gebruik van.

  Bezoek Ourtime

  Vinnie (30) 13 augustus 2019
  • (43)

   Dat jij kunt zien dat iets een nepprofiel is vind ik heel knap, ik heb zelf geen flauw idee hoe je dit zou moeten kunnen zien namelijk. Maar volgens ben je nu meer aan het etteren op een website omdat je zelf niet het resultaat hebt geboekt wat je graag had gewild en zoek je daar nu een uitweg voor.

   Dat je de hele website gaat doorspitten op zoek naar een klein foutje of naar iets wat ze niet of niet duidelijk genoeg vermeld hebben, bewijst wel weer hoe zielig zoiets is. Dat het jou niet lukt om een leuke date te vinden hier, daar kan zo'n website niet zo veel aan doen. Jij hebt er zelf voor gekozen om hier een profiel aan te maken en er voor te betalen, wees dan ook mans genoeg om daar niet achteraf over te gaan lopen mekkeren.

   Rick (43) 17 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime