• Rick (43)
  ourtime beoordeling 1 reactie

  Veel mensen geven de website (ourtime in dit geval) een slechte beoordeling wanneer ze niet iemand kunnen vinden voor een relatie of in ieder geval voor een date, maar ik vind dat de website niet de schuldige hiervan is. Het enige wat zij hoeven te doen is ons de mogelijkheid geven om een profiel te creeëren en daarna is het aan onszelf om ons bij andere vrouwen in de picture te spelen. Natuurlijk moet het wel zo zijn dat er genoeg vrouwen op de website zitten waar je tussen kunt zoeken, maar daarover hebben we op ourtime niets te klagen.

  Dus dat mensen hier dan moeilijk over gaan doen dat ze niet iemand kunnen vinden, dan heeft dat meer met henzelf te maken lijkt me dan met de website zelf. Dan doe je toch iets fout, of de foto's zijn niet goed of de manier waarop je met anderen omgaat niet. Ik zelf vind ourtime een goede website en ik vind ook dat ze een degelijke beoordeling verdienen. Iets wat ze hier lang niet altijd krijgen heb ik al gezien en dat is in mijn ogen niet bepaald fair.

  Bezoek Ourtime

  Rick (43) 17 augustus 2019
  • (50)

   Ik ben het eens met je beoordeling over ourtime. Ik vind het ook altijd bijzonder hoeveel mensen er wel niet op een website gaan zeuren, alleen omdat ze niet het gewenste resultaat hebben geboekt waar ze van te voren hadden gehoopt. Het lijkt wel of die mensen verwachten dat het heel eenvoudig is om op het internet wel iemand te ontmoeten waar je een relatie mee kunt aangaan, terwijl ze dit in het echte leven al jaren niet lukt. Dat wordt op een online datingsite echt niet ineens anders. Ik vind ook dat je het probleem dan niet bij de website moet zoeken, zij leveren de mogelijkheid en wij kiezen er voor of we die willen benutten of niet. Dan moet je niet achteraf gaan zitten zeuren, hier ben ik het helemaal mee eens.

   Maurits (50) 17 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime