• Bram (35)
  meest verrassende dating app 0 reacties

  Paiq is eigenlijk het tegenovergestelde van Tinder. Je vult een aantal vragen in en je geeft aan in hoeverre dit gewogen moet worden bij de match score.
  Iedere week krijg je een match voorgesteld waarmee je kan gaan chatten. In het begin zie je altijd een naam, leeftijd, afstand en match score. De foto's zijn in het begin nog wazig, maar hoe meer berichtjes je hebt uitgewisseld hoe scherper de foto's worden. Je kan betalen om vaker matches voorgesteld te krijgen. Naast de matches zijn er diverse andere opties, zoals spontaan chatten met wie op dat moment online is. Verder kan je zelf een quiz maken met drie meerkeuze vragen en drie open vragen. Als iemand de quiz invult kan je daar verder mee chatten. Je kan foto's maken van wat je aan het doen bent (zonder personen zichtbaar gefotografeerd). Daar kunnen mensen op reageren zodat je weer met iemand kan gaan chatten. Verder is er een foto-toernooi, waarmee je in verschillende rondes telkens een top 4 maakt. De top 4 van de finale krijgt een foto van jou te zien waar ze op kunnen reageren. Al met al een vermakelijke app, waar je vooral je chat skills mee kan trainen.
  Doordat je niet meteen alles krijgt te zien wordt je gestimuleerd om in gesprek te gaan om achter de voorkeuren van de ander te komen en foto's te onthullen. Je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld en je krijgt meer ervaring met chatten. De inhoud staat meer centraal en ook als je niet de knapste bent krijg je de kans om met iemand te matchen en in gesprek te komen. De app geeft ruimte om humor en een persoonlijke touch erin te gooien met de quiz.
  De app is nog niet zo populair als bijvoorbeeld Tinder, Happn en OKCupid. Er zijn dus iets minder profielen waardoor de kans op een match afneemt. Verder kom je hier geen knappe twintigers tegen. Aan de andere kant wordt je zelf op Tinder net zo hard weggeswiped door die knappe twintigers dus wat maakt het uit. Hoe je het ook wendt of keert is uiterlijk belangrijk voor een match. Vaak ben je al even aan het chatten als je erachter komt dat de ander toch niet zo knap is als je verwacht. Andersom ook natuurlijk. Voordeel bij een nadeel is dat je je chat skills wel verbetert.

  Bezoek Paiq

  Bram (35) 24 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Paiq