Paiq
7,7

5 reviews

De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,7. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Paiq is eenvoudig in gebruik te nemen. Bekijk Paiq informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

Ontevreden over Paiq? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (5)

 • Bram (35)
  meest verrassende dating app 0 reacties

  Paiq is eigenlijk het tegenovergestelde van Tinder. Je vult een aantal vragen in en je geeft aan in hoeverre dit gewogen moet worden bij de match score.
  Iedere week krijg je een match voorgesteld waarmee je kan gaan chatten. In het begin zie je altijd een naam, leeftijd, afstand en match score. De foto's zijn in het begin nog wazig, maar hoe meer berichtjes je hebt uitgewisseld hoe scherper de foto's worden. Je kan betalen om vaker matches voorgesteld te krijgen. Naast de matches zijn er diverse andere opties, zoals spontaan chatten met wie op dat moment online is. Verder kan je zelf een quiz maken met drie meerkeuze vragen en drie open vragen. Als iemand de quiz invult kan je daar verder mee chatten. Je kan foto's maken van wat je aan het doen bent (zonder personen zichtbaar gefotografeerd). Daar kunnen mensen op reageren zodat je weer met iemand kan gaan chatten. Verder is er een foto-toernooi, waarmee je in verschillende rondes telkens een top 4 maakt. De top 4 van de finale krijgt een foto van jou te zien waar ze op kunnen reageren. Al met al een vermakelijke app, waar je vooral je chat skills mee kan trainen.
  Doordat je niet meteen alles krijgt te zien wordt je gestimuleerd om in gesprek te gaan om achter de voorkeuren van de ander te komen en foto's te onthullen. Je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld en je krijgt meer ervaring met chatten. De inhoud staat meer centraal en ook als je niet de knapste bent krijg je de kans om met iemand te matchen en in gesprek te komen. De app geeft ruimte om humor en een persoonlijke touch erin te gooien met de quiz.
  De app is nog niet zo populair als bijvoorbeeld Tinder, Happn en OKCupid. Er zijn dus iets minder profielen waardoor de kans op een match afneemt. Verder kom je hier geen knappe twintigers tegen. Aan de andere kant wordt je zelf op Tinder net zo hard weggeswiped door die knappe twintigers dus wat maakt het uit. Hoe je het ook wendt of keert is uiterlijk belangrijk voor een match. Vaak ben je al even aan het chatten als je erachter komt dat de ander toch niet zo knap is als je verwacht. Andersom ook natuurlijk. Voordeel bij een nadeel is dat je je chat skills wel verbetert.

  Bram (35) 24 augustus 2019
 • Mabel (45)
  Veel info voordat je je aanmeld 0 reacties

  Ik vind het altijd prettig om te weten waar ik aan begin voordat ik ergens veel geld voor betaal en dat kan op Paiq heel goed. Op de startpagina hiervan kun je veel informatie vinden en er zijn screenshots te zien van hoe het in zijn werk gaat en hoe het er uit ziet. Voor mij als onervaren online dater was dit erg prettig en dit heeft er onder meer wel voor gezorgd dat ik het aandurfde om een profiel te maken op Paiq.
  Het is een leuke en respectvolle datingsite en wat ik hier zo leuk vind is dat de ontmoetingen hier heel gemoedelijk en spontaan gaan en dat had ik niet verwacht. Ik was heel erg bang dat het zo'n ongemakkelijk contact zou worden, net zoals ik me kan herinneren van vroeger als ik voor het eerst in contact kwam met mannen. Ik ben daar nooit een ster in geweest en werd altijd heel snel heel erg zenuwachtig, maar hier achter een computerscherm voel ik me toch zekerder en kan ik iemand eerst goed leren kennen voordat ik in het echt met ze afspreek.

  Mabel (45) 3 augustus 2019
 • Patrick (59)
  Nette site geen klachten 1 reactie

  Ik vind Paiq een hele nette website en ik heb tot nu toe dan ook geen klachten over deze site. Dat vind ik zelf heel positief en ook vrij bijzonder aangezien ik al op meerdere andere datingsites heb gezeten en op iedere site is vaak wel iets wat je niet bevalt. Dat puntje heb ik hier nog niet kunnen ontdekken omdat alles hier gewoon eerlijk gebeurt en zoals het hoort. Vandaar dat ik het een hele nette website vind en daar ben ik blij mee, hier gebeuren geen dingen die niet kunnen.

  Patrick (59) 3 mei 2019
 • Bart (39)
  Eenvoudige site 1 reactie

  Wanneer je op zoek bent naar een website die gewoon goed en eenvoudig in gebruik is, zonder al te veel gekke Dongen er op dan is Paiq een prima site vind ik.
  Het is niet moeilijk om hier een profiel aan te maken en je kunt daarna al heel snel beginnen met je zoektocht naar een leuke vrouw en hier een chat mee te starten.
  Het is geen hele grote site met enorm veel leden zoals je dat op sommige andere websites wel eens ziet.
  Maar ik vind dit zelf niet erg omdat de kwaliteit misschien wel eenvoudig is, maar daarentegen wel een goede website is.

  Bart (39) 11 maart 2019
 • Daan (40)
  Klacht over website Paiq 2 reacties

  De website Paiq krijgt hier als cijfer een 7,7 maar ik vraag me af hoe ze bij dit cijfer komen, als het aan mij had gelegen was dit cijfer een stuk lager geweest. Misschien zelfs wel een onvoldoende, het zou in ieder geval niet veel schelen. Het is geen grote website, waarmee ik eigenlijk bedoel dat er niet heel erg veel leden op de website zitten. Dit is in mijn ogen altijd een nadeel wanneer het om een datingwebsite gaat, In deze gevallen is het nu eenmaal zo van hoe meer leden hoe beter, want op die manier is de kans het grootst dat je iemand tegen ,komt met wie je een leven wilt opbouwen. Hoe kleiner de website, dus een beetje zoals hier, hoe kleiner de kans en dan ben je eigenlijk altijd in het nadeel asl site. Verder is het ook geen speciale website, waardoor ik in zijn geheel dus niet goed snap hoe ze aan dit cijfer komen.

  Daan (40) 16 december 2018