Paiq
7,7

3 reviews
De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,7. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Paiq is eenvoudig in gebruik te nemen. Bekijk Paiq informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.
Ontevreden over Paiq? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 317 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Patrick (59)
  Nette site geen klachten 0 reacties

  Ik vind Paiq een hele nette website en ik heb tot nu toe dan ook geen klachten over deze site. Dat vind ik zelf heel positief en ook vrij bijzonder aangezien ik al op meerdere andere datingsites heb gezeten en op iedere site is vaak wel iets wat je niet bevalt. Dat puntje heb ik hier nog niet kunnen ontdekken omdat alles hier gewoon eerlijk gebeurt en zoals het hoort. Vandaar dat ik het een hele nette website vind en daar ben ik blij mee, hier gebeuren geen dingen die niet kunnen.

  Patrick (59) 3 mei 2019
 • Bart (39)
  Eenvoudige site 1 reactie

  Wanneer je op zoek bent naar een website die gewoon goed en eenvoudig in gebruik is, zonder al te veel gekke Dongen er op dan is Paiq een prima site vind ik.
  Het is niet moeilijk om hier een profiel aan te maken en je kunt daarna al heel snel beginnen met je zoektocht naar een leuke vrouw en hier een chat mee te starten.
  Het is geen hele grote site met enorm veel leden zoals je dat op sommige andere websites wel eens ziet.
  Maar ik vind dit zelf niet erg omdat de kwaliteit misschien wel eenvoudig is, maar daarentegen wel een goede website is.

  Bart (39) 11 maart 2019
 • Daan (40)
  Klacht over website Paiq 2 reacties

  De website Paiq krijgt hier als cijfer een 7,7 maar ik vraag me af hoe ze bij dit cijfer komen, als het aan mij had gelegen was dit cijfer een stuk lager geweest. Misschien zelfs wel een onvoldoende, het zou in ieder geval niet veel schelen. Het is geen grote website, waarmee ik eigenlijk bedoel dat er niet heel erg veel leden op de website zitten. Dit is in mijn ogen altijd een nadeel wanneer het om een datingwebsite gaat, In deze gevallen is het nu eenmaal zo van hoe meer leden hoe beter, want op die manier is de kans het grootst dat je iemand tegen ,komt met wie je een leven wilt opbouwen. Hoe kleiner de website, dus een beetje zoals hier, hoe kleiner de kans en dan ben je eigenlijk altijd in het nadeel asl site. Verder is het ook geen speciale website, waardoor ik in zijn geheel dus niet goed snap hoe ze aan dit cijfer komen.

  Daan (40) 16 december 2018

Plaats een review