• Daan (40)
  Klacht over website Paiq 2 reacties

  De website Paiq krijgt hier als cijfer een 7,7 maar ik vraag me af hoe ze bij dit cijfer komen, als het aan mij had gelegen was dit cijfer een stuk lager geweest. Misschien zelfs wel een onvoldoende, het zou in ieder geval niet veel schelen. Het is geen grote website, waarmee ik eigenlijk bedoel dat er niet heel erg veel leden op de website zitten. Dit is in mijn ogen altijd een nadeel wanneer het om een datingwebsite gaat, In deze gevallen is het nu eenmaal zo van hoe meer leden hoe beter, want op die manier is de kans het grootst dat je iemand tegen ,komt met wie je een leven wilt opbouwen. Hoe kleiner de website, dus een beetje zoals hier, hoe kleiner de kans en dan ben je eigenlijk altijd in het nadeel asl site. Verder is het ook geen speciale website, waardoor ik in zijn geheel dus niet goed snap hoe ze aan dit cijfer komen.

  Bezoek Paiq

  Daan (40) 16 december 2018
  • (56)

   Je zegt dat je een klacht hebt over de site, maar vervolgens geef je aan dat behalve dat het geen hele grote en bekende site is, het verder wel een goede site is dus in dat geval vind ik je klacht niet echt heel pakkend. Een klacht vind ik echt iets wat er aan ontbreekt, maar je zegt zelf dat het misschien niet bijzonder is de site maar dat het geen slechte site is. Dus wat is de klacht dan? Als het verder prima is, ik vind dit een beetje vreemd. Ik zit ook op Paiq en ik ben er goed over te spreken.

   Hugo (56) 16 december 2018
  • (39)

   Ik ben het hoer niet mee eens. Ik denk dat een website heel goed kan zijn, ook al is het geen hele grote website met heel veel leden zoals bijvoorbeeld op tindr of hot or not of iets dergelijks. Dat zijn zowel goede als grote sites, deze is iets minder groot maar in mijn ogen is het geen slechtere sites als bijvoorbeeld bovengenoemde sites.

   Bart (39) 11 maart 2019


Meer informatie en reviews over Paiq