• Wim (47)
  Parship naamsbekendheid 2 reacties

  Parship is volgens mij een van de grootste datingwebsites van heel Nederland en dat kun je ook terug zien in het aantal mensen dat hier op zit.
  Doordat er veel reclame voor deze website wordt gemaakt op radio en televisie heeft het een grote naamsbekendheid en zullen mensen zich hier waarschijnlijk eerder aanmelden dan bij een klein en onbekende datingsite.
  Ik heb me hier ook aangemeld nadat ik de reclame op televisie had gezien.
  Eenmaal aangemeld heb ik nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing, ik vind parship een erg goede en bovenal professionele website waar het aanbod in vrouwen heel groot is.

  Bezoek Parship

  Wim (47) 11 november 2018
  • (34)

   Dat hoeft niet altijd het geval te zijn, want ik had namelijk nog nooit van parship gehoord maar ik ben ook niet echt een televisie kijker.
   Ik ven hier terecht gekomen nadat een vriend van mij, die hier ook op zit, mij deze tip had gegeven.
   In het begin deed ik er nog wat lacherig over en nam ik het niet echt serieus maar achteraf gezien ben ik toch heel erg blij dat ik me hier heb aangemeld.

   Stijn (34) 11 november 2018
  • (53)

   Jij geeft het zelf al aan, parship is een van de grootste dating websites van Nederland, dan mag je vind ik ook best wel wat verwachtingen van zo’n site hebben. Dit was bij mij ook het geval en hierdoor werd ik, eenmaal een account aangemaakt, enorm teleurgesteld. Deze fout maak ik niet nog een keer.

   Hugo (53) 3 december 2018


Meer informatie en reviews over Parship