• Jens (47)
  Grootste van Nederland 1 reactie

  Ik zeg wel dat Parship de grootste van Nederland is maar dat weet ik natuurlijk helemaal niet zeker, dat denk ik alleen wel.
  Ik vind deze site zo gigantisch groot dat ik hier simpelweg van uit ga, maar het kan best zijn dat er andere sites nog een stuk groter zijn dan deze...
  Niet alleen in formaat vind ik Parship het grootst maar ook in het product dat ze afleveren, als je dit een product mag noemen want eigenlijk zijn het natuurlijk de mensen.
  Ik vind dat parship heel erg goed met de klanten om gaat en dat zorgt er ook mede voor lijkt me dat hier zoveel (tevreden) blije mensen op zitten.

  Bezoek Parship

  Jens (47) 11 juli 2019
  • (55)

   Volgens mij klopt het wel dat parship de grootste website op het gebied van online daten is en als dit niet zo is dan zou ik het trouwens ook niet erg vinden. Waar het mij om gaat is of het een goede website is en dat is het zeker! En dat vinden andere mensen waarschijnlijk ook want er zitten hier heel veel mensen op de website en dat is miet zo maar, dus dat het dan zo’n grote website is dat hebben ze aan hunzelf en de kwaliteit van de website te danken.

   Parshiplover (55) 20 juli 2019


Meer informatie en reviews over Parship