• Klaas Jan (59)
  Pikant voor iedere man 2 reacties

  Ik weet zeker dat iedere man hier wel eens over droomt of fantaseert. Wanneer je zo’n erotisch beeld hebt dan voeg je er toch al snel iets pikants aan toe, ik ten minste wel! En hier zijn al deze dingen gewoon de gang van zaken op deze website. Hier gebeuren alleen maar pikante dingen, hier zit natuurlijk wel verschil in tussen een beetje pikant en echte sm, want het moet wel je ding zijn. Maar het idee alleen al maakt mij altijd heel erg opgewonden! Ik wou dat de vrouwen met wik ik een relatie heb gehad er wat meer op deze manier in stonden, dan zou mijn nachtelijke leven een stuk opwindender zijn geweest.

  Bezoek Pikant

  Klaas Jan (59) 15 december 2018
  • (43)

   Deels ben ik het wel met je eens en het is ook ontzettend sexy hoe de vrouwen op deze site doen maar er zit ook een andere kant aan.
   Je moet je wel realiseren dat de vrouwen die hier zitten het alleen voor het geld doen en dit in een echte relatie waarschijnlijk ook niet doen hoor.

   Herman (43) 15 december 2018
  • (48)

   Klopt helemaal, hier ben ik het zeker mee eens. Alle mannen (en ook alle vrouwen denk ik) hebben wel bepaalde fantasieën in een relatie. Die kun je lang niet altijd echt uitvoeren en dat kan soms heel jammer zijn. Dan is een site als pikant naar mijn idee de ideale oplossing want heel veel van die dingen kunnen hier wel daadwerkelijk waarheid worden.

   Gert (48) 2 maart 2019


Meer informatie en reviews over Pikant